reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

To i tak lepiej jak by miało być 0%dziękuję wszystkim dziewczynom za to że mogłam was wszystkich poznać tu na tym forum. Wydaje mi się że od razu mi się lepiej na sercu zrobiło jak do was dołączyłam. Taka ciepła mila atmosfera. Dziewczyny powiem wam że jeśli chodzi o starania to mój mąż teraz się bardziej przejął tym że @ przyszła i że nie ma szans na ciążę niż ja. Zawsze to ja przeżywałam. Teraz ja na luzie A mu ostatnio nawet łzy pociekly.
Będzie dobrze zróbcie sobie miły wieczór odstresukcie się.

Czytam teraz ze te testy o czułości 10 nie są takie czule lepsze są 25. Wrrr mówiłam w aptece że ma dać najczulszy no

reklama
Bo cały czas mi mówili w czasie strajku: zrób sobie drugie będziesz miała 1000+ i raz nie wytrzymałam i odpowiedział ze może tak będzie najlepiej i ze się zdziwią i plota poszła :)

Dziewczyny po wizycie, wszystko dobrze, dr pow że może nawet uda się bez stymulacji :-) mam zacząć brać odrazu preparat z kwasem, Wit d3 i jodem tak jak pisalyscie, dał mi dwie nazwy pregna i chyba prenatal mam gdzieś ulotki.
Mowi żeza ok mm ac powinna być @, i 1,2 cykle miga być bezowulacyjne ale nie muszą.
Lżej mi na sercu [emoji4]

Bo cały czas mi mówili w czasie strajku: zrób sobie drugie będziesz miała 1000+ i raz nie wytrzymałam i odpowiedział ze może tak będzie najlepiej i ze się zdziwią i plota poszła :)
Widzisz jak nie trzeba wiele powiedzieć żeby plotka się rozeszła. A pewnie jak zajdziesz w ciążę to będą ci gadać no dziecko sobie zrobiłaś bo będzie kolejne 500+ Ale olewaj takie komenatarze bo napewno żadna z nas tu nie stara się o dziecko z powodu pieniędzy. Ktoś kto robi dzieci dla 500+ to dla mnie debile sorry za wyrażenie ale nie idzie inaczej tego nazwać. 500+Kiedyś zabiorą A dzieci zostaną i będzie trzeba je wyzywic wychować puścić do szkoły lub przedszkola.

Dzięki wielkie [emoji3059][emoji3059]

O skąd ja to znam, ja ost przytyłam to już wszyscy że w ciąży jestem. A co ich to nawet gdyby, moja dooopa moja sprawa. Ahh te człowieki [emoji4]

reklama
Do góry