Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie testuje , temperatura spadła na 36,5 więc jutro okres na bankJa mam termin na środę czy jeśli we wtorek nie przyjdzie Wam @, to testujecie, czy się wstrzymujecie?
Ale mnie tylko ten torbiel boli. Nic innego mi nie dolega. Tak jak wspomniałam wyżej miesiaczkuje 14 lat i nigdy prze nigdy nie bolał mnie żaden jajnik.
Dziewczyny lecę do gina, mam lekki stres żeby wszystko było i zeby nam dał zielone światło
Obyś miała kochana rację. Ten cykl pewnie będzie krótki szybciej wystąpią dni płodne pewnie ale ten cykl odpuszczam. Muszę odpocząć zobaczę co powie mi Endo na wizycie.To akurat teraz zdarzył się taki cykl, gdzie cie boli i to zupełnie normalne. Ja też nigdy, przenigdy nie miałam bolesnych jajników podczas miesiączki, a zdarzył się cykl gdzie bolało mnie i było wszystko w porządku.
Obyś miała kochana rację. Ten cykl pewnie będzie krótki szybciej wystąpią dni płodne pewnie ale ten cykl odpuszczam. Muszę odpocząć zobaczę co powie mi Endo na wizycie.
Nie musisz się wypisywać z wątku przecież. Na luzie zaczniecie się starać kiedy będzie czasJeśli czujesz taką potrzebę to przystopuj ze staraniami, skoro czujesz, że to nie najlepszy moment. To twoja decyzja. ludzi mało, bo jest poniedziałek i prawie wszyscy w pracy. Ja dziś wzięłam wolne w pracy, bo niestety ale miesiączkę mam w tym cyklu tak obfitą, że co 20 minut Podpaski muszę zmieniać. Całe szczęście, że podbrzusze już mnie nie boli. Nie dałabym rady dzisiaj pracować, nie z taką miesiączką.