reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Czyli doskwiera ci ból miesiączkowy. Polecam pyralgine, bardzo pomaga na takie mocne bóle.
Nie pomaga mi nic. Brałam pyralgine Ibuprom apap no-spe solpadine. Bol jajnika nawet nie wiedziałam że tak może jajnik boleć w czasie @ zobaczę jak się krwawienie skończy czy będzie nadal bolało. Jeszcze 2 dni i @ koniec. Mój trwa 4 dni tylko na szczęście.

reklama
Ja też miałam torbiel i wł tak bolało mnie wtedy, leki nie pomagały, sam się wchlonal ale chodziłam na kontrolę żeby zobaczyć czy nie przerosnie

Wiesz ja wychodzę z tego założenia że jak miałam torbiela i mnie nic nie bolało to nie znaczy że teraz nie może boleć. Bo oczywiście może boleć choć mam nadzieję że nie mam żadnego torbiela ale to się okaże na wizycie u ginekologa.

Mloda1994- wypij rumianek, albo mięte. I jak masz możliwość to kup sobie tabletki nurofen. Rób sobie okłady ciepłe na podbrzusze. Nie zaszkodzi ci. Jak nie masz termoforu, to weź mały ręcznik, dokładnie go przemyj bardzo ciepłą wodą i połóż sobie na podbrzusze. Mi pomaga.

Wiesz ja wychodzę z tego założenia że jak miałam torbiela i mnie nic nie bolało to nie znaczy że teraz nie może boleć. Bo oczywiście może boleć choć mam nadzieję że nie mam żadnego torbiela ale to się okaże na wizycie u ginekologa.

Torbiel może boleć, ale nie musi. Według mnie masz zwykłe bóle miesiączkowe. :) do lekarza zapisać się nie zaszkodzi, ale wątpię, że to torbiel.

reklama
Ale mnie tylko ten torbiel boli. Nic innego mi nie dolega. Tak jak wspomniałam wyżej miesiaczkuje 14 lat i nigdy prze nigdy nie bolał mnie żaden jajnik.

Do góry