reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

reklama
Ja chyba jednak jutro zatestuje. @ powinnam dostać pojutrze, ale coś się dzieje. Wydaje mi się, ze jej nie dostanę. Bo tak jak od 4 lat przed każda @ miałam plamienie, które trwało minimum tydzień, tak teraz zaczęło mi się 24.04, ale zamiast się nasilać, to zmalało na tyle, ze praktycznie już go nie mam. W styczniu miałam tak samo i to była ciąża
Trzymamy wszystkie kciuki! Ekscytacja jakbym to ja sama miała testować ;)

@MisiaJasia szczerze mówiąc nie pamiętam, musiałabym zapytać mamy. Możliwe że koleś już tam nie pracuje, to było naście lat wstecz, ale niesmak do miejsca pozostał. Kiedyś tam był pediatra, sama tam chodziłam za dzieciaka;)
Mój lekarz pracuje na Raszei, ja chodzę do niego prywatnie na Piłsudskiego. Wiem że jeszcze na Dąbrowskiego przyjmuje prywatnie
Ja tam zaczelam chodzic do Urbaniaka w 2006.. od 4 lat juz go nie ma.. byla najpierw pani Doktor Tomaszewska chyba?.. a teraz jakas inna.. zapisalam sie tylko zeby zrobic juz cytologie.. a 2 maja dzwonie do Dopiewa zeby sie zapisac na czerwiec do Hassana to juz powinnam miesc wyniki cytologii..

Na kórnickiej powinni wszystko zrobić, ale spodziewaj się kolejki jak stąd do wieczności;) na Lecha jest podobnie, też zabójcza kolejka przez to ja chodzę do mniejszego labo a też wszystko robią bo wysyłają próbki do badania na Dąbrowskiego.

Co do lekarzy na pl. Spiskim... Tamtejszy gin prawie zabił moją mamę twierdząc że rak to wyrostek, chciał to laparoskopowo usuwać. Na szczęście poszła gdzieś indziej.
Mogłabym polecić mojego gina, ma niezłe opinie w necie i przyzwoite terminy, ale nie wiem jaki jest w leczeniu niepłodności.

A tam nie można zrobić prywatnie? Bo np na polnej zapłaciłam i od razu wszystko + wyniki jeszcze tego samego dnia.

O 8.00
A dwa razy w tyg jestem od 6.30 do 13. 00 w środy od 11 do 18 a tak to luz. Pracujemy 35 godzin tygodniowo
Fajnie masz że tylko do 13 czasami. Ja codziennie do 17:00 i bywa to uciazliwe- nie dość że w zimę już ciemno to jeszcze ciężko cokolwiek w urzędach załatwić :-/ ale dzieciaki też uwielbiam i gdyby nauczyciele zarabiali więcej to bym chyba nauczycielka była ;-)

Ja tu zaraz swira dostane [emoji23] klientow prawie wcale (piotr i pawel) .. masakra jakas.. czas stoi w miejscu..

moj Janek zdenerwowany dzwoni.. pyta czy ma wracac do domu bo znow cos nie tak z tymi budowami.. rzucaja go z miejsca na miejace.. slysze w glosie ze jest wykonczony psychicznie juz.. ze nie tak mialo byc..

Ehh.. chyba sie wypisze z wątku staraniowego bo to nie jest chyba najlepszy moment.. on nie chce o tym myslec.. ale ja nie chce zeby potem on byl w stresie ze dziecko w drodze a sytuacja z pracą w czarnej d...

Mam chandre gigant.. chce juz wyjsc do domu.. brzuch mnie napiernicza jak jasna choinka.. wszystko na raz..

reklama
Do góry