Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najlepsze są takie.No i raz dziennie robię sobie sok z owoców sama. bardzo proste i bardzo smaczne.
@magdaa88 A tak pytanie z innej beczki. Powiedz mi czy masz dzisiaj twardy brzuch jak się rozkrecila @?
Aha. Ja czuje się jak balon.Tak, i taki wzdęty.
Aha. Ja czuje się jak balon.
Dziewczyny mi pisały pod moim tematem, że mogłam mieć ciążę biochemiczną. A wiecie co mnie niepokoi? Dziś zauważyłam u siebie pierwszy raz skrzep, i on był taki długi, początek czarny jak smoła, a od połowy takie kremowe z krwią... Co, jeśli poroniłam? Boję się.
Będę czekać na newsy :-) bo ja mam tak wszystko namieszane w tych sprawach że już nie raz sobie wyrzycalam że co ze mnie za baba że nawet w ciążę zajść nie mogę, a wszystkie znajome wokoło wtedy zaluczwly wpadki jakby wiatropylne były.
Mayerd91 dziękuję kochana jesteś [emoji3059]
Choć latka lecą.