reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Będę czekać na newsy :-) bo ja mam tak wszystko namieszane w tych sprawach że już nie raz sobie wyrzycalam że co ze mnie za baba że nawet w ciążę zajść nie mogę, a wszystkie znajome wokoło wtedy zaluczwly wpadki jakby wiatropylne były.

Mayerd91 dziękuję kochana jesteś [emoji3059]
Choć latka lecą.

Dziewczyny mi pisały pod moim tematem, że mogłam mieć ciążę biochemiczną. A wiecie co mnie niepokoi? Dziś zauważyłam u siebie pierwszy raz skrzep, i on był taki długi, początek czarny jak smoła, a od połowy takie kremowe z krwią... Co, jeśli poroniłam? Boję się. :(

Magda może to po prostu przerosnieta śluzowka macicy??
Dziewczyny mi pisały pod moim tematem, że mogłam mieć ciążę biochemiczną. A wiecie co mnie niepokoi? Dziś zauważyłam u siebie pierwszy raz skrzep, i on był taki długi, początek czarny jak smoła, a od połowy takie kremowe z krwią... Co, jeśli poroniłam? Boję się. :(

reklama
Będę czekać na newsy :-) bo ja mam tak wszystko namieszane w tych sprawach że już nie raz sobie wyrzycalam że co ze mnie za baba że nawet w ciążę zajść nie mogę, a wszystkie znajome wokoło wtedy zaluczwly wpadki jakby wiatropylne były.

Mayerd91 dziękuję kochana jesteś [emoji3059]
Choć latka lecą.

Wiem, co czujesz, bo u mnie jest podobnie. Co chwile słyszę, że jakaś moja koleżanka zaszła w ciążę i to bardzo szybko. A ja się staram i staram i nic. :( ale spokojnie, wszystkie w końcu zaciążymy i będziemy szczęśliwymi mamusiami. :) z koleżanką rozmawiałam przez telefon i dwa miesiące temu mi mówiła, że odstawia tabletki antykoncepcyjne i zaczyna się starać o maleństwo i domyśla się, że przed nią długa droga do sukcesu. Tydzień temu zadzwoniła, żeby się umówić na kawę i poinformowała mnie, że zaszła w 1 cyklu i jest przeszczesliwa. To moja bliska znajoma, więc też się cieszyłam, ale w głębi duszy płakać mi się chciało, że ja się staram i nic...

Do góry