reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Też pierwsze słyszę żeby kwas foliowy wpływa na cykl i zgadzam się ze jest mega ważny bo jego niedobór wpływa negatywnie m. In. Na rozwój cewy nerwowej u płodu.

To musze sobie w czwartek pogadać z moim lekarzem może go coś źle zrozumiałam
Spokojnie, czasami w natłoku informacji można coś przekręcić a są też lekarze którzy mają nietuzinkowe podejście, poza tym są faktycznie niektóre specyfiki czy zioła które brane na własną rękę miga bardziej zaszkodzić niż pomoc j wszystko rozregulowac.

Spokojnie, czasami w natłoku informacji można coś przekręcić a są też lekarze którzy mają nietuzinkowe podejście, poza tym są faktycznie niektóre specyfiki czy zioła które brane na własną rękę miga bardziej zaszkodzić niż pomoc j wszystko rozregulowac.
Chyba o to mu chodziło bo coś mówiłam czy mogę jakieś tam herbatki i zioła bo mam znajomego zielarza. Jeszcze raz popytam w czwartek.

reklama
Dziewczyny kwas foliowy można kupić z witaminą d3 i z witaminą b12 ja taki biorę tylko bez dodatku jodu ponieważ ja przy hashimoto nie mogę jodu zażywać.

Do góry