Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi lekarz mówił żeby nic nie brać żeby nie zakłócać cyklu bo każdy inaczej reagujePolecam brać kwas foliowy już i witaminę D
A dziękuję to oczywiście biorę od lutego ))Polecam brać kwas foliowy już i witaminę D
Hmm pierwszy raz słyszę żeby kwasu foliowego nawet nie brać? nie słuchaj to akurat ważna sprawa.Mi lekarz mówił żeby nic nie brać żeby nie zakłócać cyklu bo każdy inaczej reaguje
To musze sobie w czwartek pogadać z moim lekarzem może go coś źle zrozumiałamHmm pierwszy raz słyszę żeby kwasu foliowego nawet nie brać? nie słuchaj to akurat ważna sprawa.
Spokojnie, czasami w natłoku informacji można coś przekręcić a są też lekarze którzy mają nietuzinkowe podejście, poza tym są faktycznie niektóre specyfiki czy zioła które brane na własną rękę miga bardziej zaszkodzić niż pomoc j wszystko rozregulowac.To musze sobie w czwartek pogadać z moim lekarzem może go coś źle zrozumiałam
Chyba o to mu chodziło bo coś mówiłam czy mogę jakieś tam herbatki i zioła bo mam znajomego zielarza. Jeszcze raz popytam w czwartek.Spokojnie, czasami w natłoku informacji można coś przekręcić a są też lekarze którzy mają nietuzinkowe podejście, poza tym są faktycznie niektóre specyfiki czy zioła które brane na własną rękę miga bardziej zaszkodzić niż pomoc j wszystko rozregulowac.