reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Dziewczyny mam takie pytanie. Nie boicie się testować przed terminem @ chodzi mi o to że robicie testy przed @ wychodzi pozytywny A potem przychodzi @ i jest rozczarowanie lub poronienie? Nikomu tego nie życzę bo to strasznie boli.

Magdaa przykro mi bardzo. Wiem że żadne słowa teraz nie pomogą. Bądź dzielna!
Młoda, ja mam dużo tych testów z allegro i będę testować, chyba nie wytrzymam do terminu @. Jak się tak bardzo chce to sie tym żyje. Choć to rzeczywiście nie jest dobrym pomysłem..

Szczerze mówiąc ja jak bym tak robiła to prędzej bym zwariowała na Maxa. Ja po tym opóźnieniu @ co teraz jeszcze zobaczymy czy się rozkręci to już nawet przy 2 miesięcznym opóźnieniu nie będę robić żadnych testów. Bo ja mam takiego pecha że @ Nie ma nie ma A jak zrobię test to po paru dniach od zrobienia testu nagle pojawia się @. Chociaż w tym cyklu to wszystko takie dziwne jest. Parę dni temu raz jeden raz drugi jajnik bolał od wczoraj po południu w pochwie pokazał się śluz z dodatkiem krwi. Raz był raz nie. Dzisiaj rano też śluz jasno różowy. Teraz czekam czy to się rozkręci myślę że jak faktycznie to ma być @ to w ciągu dnia powinno się rozkręcić. Jeśli się nie rozkręci i szybko się skończy to ja już nie wiem o co chodzi bo nigdy tak nie miałam i nawet nie wiem co to by oznaczało. Wyniki wszystkie ok niby A to jest 5 cykl z rzędu gdzie mi się @spóźnia tylko pierwszy raz aż 8 dni. I objawia się na początku tylko dłużej z dodatkiem krwi A wkładka czysta. Wszystko jest takie skomplikowane .

Oczywiście najlepiej czekać do terminu i wtedy test zrobić. Jak negatywny to czekać po prostu. To co teraz masz , to ja też tak miałam już. Duże opóźnienie, plamienie , potem dwa dni zero i potem jak puściło to nie dość że że zdwojoną mocą to jeszcze bardzo bolesna @. A test był negatywny. Chociaż to mówię o cyklu kiedy się nie starałam.

Nie wiem czy to nie za wcześnie. 6 dni przed @ ? Moze faktycznie zainwestuje w test 10 Kurczę. Mi się miesiączka nigdy nie spóźniła A ostatni taki ból piersi zaobserwowalam właśnie przed ciąża którą straciłam. Ale nie chce się nakręcac. Chciała bym wiedzieć jak najszybciej wiadomo.
Zrób test , mnie bolały piersi tak jakoś chwile po owu i była ciąża . Test wyszedł pozytywny przed okresem

U mnie tez się zaczął wczoraj okropny ból piersi. Nawet dotknąć nie umiem do tego ból brzucha i zgaga pół wieczora. Chodzę jak chmura gradowa nerwowa i zła sama nie wiem o co. Chyba mocny pms :) okres za 6 dni :)

reklama
Do góry