reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
A jakie masz objawy prócz zgagi i bolu pod brzusza i brak @?

No właśnie brak objawów to objaw. :) były objawy urojone - ciąży nie było. Nie ma objawów - czyżby jest? Oprócz bólu podbrzusza, kłucia, zgagi i braku miesiączki to wyszły mi jakieś chrosty na dekoldzie a jeden czerwony nawet na.. SZYI. I to wszystko. :) no i mąż mi powiedział, że zrobiłam się strasznie nerwowa. Tak jak już pisałam - w tym cyklu w ogóle nie myślałam o ciąży, dopiero gdy miesiączka zaczęła się spóźniac. :)

Dlugo sie staraliscie?
No właśnie brak objawów to objaw. :) były objawy urojone - ciąży nie było. Nie ma objawów - czyżby jest? Oprócz bólu podbrzusza, kłucia, zgagi i braku miesiączki to wyszły mi jakieś chrosty na dekoldzie a jeden czerwony nawet na.. SZYI. I to wszystko. :) no i mąż mi powiedział, że zrobiłam się strasznie nerwowa. Tak jak już pisałam - w tym cyklu w ogóle nie myślałam o ciąży, dopiero gdy miesiączka zaczęła się spóźniac. :)

Ufff nadrobiłam :) trzymam kciuki za testy i może opowiem jak było u mnie w pierwszej ciąży :)
Okres spóźniał mi się 2tyg byłam pewna, ze w ciąży nie jestem ale zrobiłam test wyszedł negatywny, po 3tyg dalej brak okresu i zrobiłam kolejny test, dalej negatywny. Miesiączkę miałam dostać koło 25litego a pierwszy pozytywny test wyszedł dokładnie miesiąc później i to tez jie od razu. Pamietam jak dziś, ze poszłam wieczorem go zrobić odczekalan 5 min i zobaczyłam ze negatywny odetchnęłam z ulga i wypiłam pół butelki wina ze szczęścia, rano zobaczyłam ze nie wyrzuciłam go do kosza tylko zostawiłam na wannie a tam... 2 duże wyraźnie krechy! Myślałam ze zawału dostanę. Umówiłam się od razu do gina a tam 6tc :) wyobraźcie sobie moja minę [emoji23][emoji23]

Super historia. Aż wydaje się nie możliwe A jednak. Także wszystko jest możliwe dziewczyny. Zawsze będę powtarzać póki miesiączki nie ma A wyniki ok to nadzieja na korzenie w końcu dwuch kresek jest A jak nie na dwie kreski to na usłyszenie bicia serca dziecka w trakcie USG. Za wszystkie trzymam kciuki kochane. Życzę powodzenia dla wszystkich starających się o ten mały A jednak wielki cud. [emoji173][emoji173]

Jeśli chodzi o mnie to mi nic nie dolega prócz od czasu do czasu ciągnięcia raz jednego raz drugiego jajnika takie jak by kłucie nie wie jak to opisać ponieważ pierwszy raz coś takiego mam no i brak @nic poza tym.

Wiem że sobie czasem wmawiamy objawy. Tak mam przynajmniej ja. Już raz miałam wszystkie książkowe objawy ciążowe. I nic. Po tym odpuscilam starania na kilka miesięcy. W tym cyklu pojawia się to u mnie znowu. @ ma przyjść za 7 dni i zobaczymy co to będzie. Ale powiem Wam uważam że jest w tym coś fajnego dla mnie. W tych staraniach. Mój m mnie bardzo wspiera w każdej decyzji. Wczoraj powiedział ' może byśmy zainwestowali w mały teścik?' Myślałam że padnę

reklama
Wiem że sobie czasem wmawiamy objawy. Tak mam przynajmniej ja. Już raz miałam wszystkie książkowe objawy ciążowe. I nic. Po tym odpuscilam starania na kilka miesięcy. W tym cyklu pojawia się to u mnie znowu. @ ma przyjść za 7 dni i zobaczymy co to będzie. Ale powiem Wam uważam że jest w tym coś fajnego dla mnie. W tych staraniach. Mój m mnie bardzo wspiera w każdej decyzji. Wczoraj powiedział ' może byśmy zainwestowali w mały teścik?' Myślałam że padnę

A jakie są te objawy? Bo ja nie wiem aż wstyd się przyznać

Do góry