reklama
mohaaa
Fanka BB :)
Nic nie straciłaś bo to nic przyjemnegoJa nawet nie wiem co to jest. [emoji85][emoji85] nigdy nie miałam.
A no chyba że tak. Ok kochana mimo wszystko trzymam kciuki tylko nie stresuj się kochana. Wszystko się napewno ułoży. Ja już całkiem odpuściłam. Po prostu czekam. Będę się rejestrowała dopiero 6 maja. Za tydzień będzie 14 dni po terminie @ i jeśli nie przyjdzie to się dopiero zarejestruje do ginekologa[emoji173][emoji847][emoji847][emoji110][emoji110]
Będzie dobrze
młoda1994
Dla mnie to jest dziwne. Wszystko ok A miesiączka nie przychodzi. Ja miesiaczkuje od 11 roku życia do 16 roku życia miałam jak w zegarku. W wieku 17 lat dowiedziałam się że jestem chora i mam problem z hormonami. @ mi się spóźniala w momencie kiedy miałam podwyższony poziom prolaktyny lub TSH i max spóźniala mi się 4 dni tylko. 3 dni temu dowiedziałam się że hormony są ok nie choruje od roku żadnych antybiotyków i miesiączka mi się w tym cyklu spóźnia już dzisiaj 7 dzień. Endo mi powiedział że jeśli nie mam @ A hormony są ok i nie zazywalam żadnych antybiotyków i nie miałam żadnych przeziębien przez rok i powiedział że jeśli okaże się że nie jestem w ciąży A okresu nie ma to powiedział że będzie w szoku. Kazał narazie czekać i jeśli się nie pojawi za parę dni to najlepiej zapisać się do gin na kontrolne USG i zobaczyć co się dzieje. Więc czekam na rozwój wydarzeń.U mnie była mega frustracja jak pierwszy raz @ nie przyszła. Byłam pewna, że skoro jej nie ma, to się udało i jest ciąża. A tu dupa, zrobiłam masę testów i każdy negatywny, zero cienia. Po tygodniu poszłam na betę i kolejny cios, wynik negatywny. Minął blisko miesiąc i poszłam do lekarza, jedyne co usłyszałam to że lada moment powinna @ przyjść ale dostałam leki na wywołanie. Było ciężko się z tym pogodzić ale mogłam się tego spodziewać, bo nawet jak nie miałam faceta to @ potrafiła 3 m-ce się nie pojawiać, a hormony niby wszystkie ok.
młoda1994
Do myślam się bo mój mąż ma zawsze po słodkim zgage i zawsze marudzi. [emoji85]Nic nie straciłaś bo to nic przyjemnego
Mi się miesiączka spóźnia tak długo pierwszy raz. Jestem młoda, mam 22 lata dopiero. Jestem już po ślubie, po szkole, mam dobrą pracę i moje życie oraz męża jest tak ustatkowane, że stwierdziliśmy, że chcielibyśmy mieć małego Wszelkie badania mam w normie.Moje największe opóźnienie trwało 2/3 dni. Tak nieprzyjemna zgaga dziś w nocy towarzyszyła mi pierwszy raz. Jeśli chodzi o testy - no właśnie. Katprat - mi nie wyszły negatywne. Mój mąż widział na pierwszym teście druga kreskę i na drugim teście tak samo. Z początku jak się staraliśmy to miałam coś urojone w głowie i mówił, że tam żadnej kreski nie ma i mam przestać się nakręcać. Teraz bez chwili zwątpienia powiedział, że widzi. A więc musi być coś na rzeczy. Tak bardzo bym chciała pokazać mojej mamie te testy, ale mamy ustalone z mężem, że dopóki nie jest nic potwierdzone to nic nie mówimy. Kreski są bardzo blade więc nie wyczaruje, aby aparat je dobrze uchwycił. Szkoda, że nie możemy pogadać dziewczyny wszystkie przy kawie, zapewniam was, że również byście zobaczyły te blade kreski. A co do bety - myślałam, żeby iść, bo w sumie to ginekolog by raczej nic nie wykrył teraz, tak mi się wydaje. Więc zadzwonię w poniedziałek i umówię się gdzieś na maj, a potem polecę na betę. Ale - wielkich nadzieji i 100 procentowych również sobie nie robię, bo wiele razy słyszałam, że kobietom wychodziły blade kreski, a miesiączka sobie przyszła. Hormony uwielbiają nas też robić w konia. Jeśli się okaże, że ciąża - będę szczęśliwa. Jeśli nie - nowy cykl, nowe szanse. byłam kiedyś dziewczyny na innym forum, gdzie też kobiety się wspierają. I zrezygnowałam z uczestnictwa w konwersacji z tymi dziewczynami tam,bo niestety nic nie można było napisać. Jeśli pisało się tam o jakichś swoich nowych objawach, przeczuciach, smutkach to albo omijały takie posty, albo za przeproszeniem liczyła się ich własna dupa. Jedna dziewczyna tam wysłała zdjęcie dwóch wyraźnych kresek to żadna oprócz mnie jej nie pogratulowała. Chamskie jest takie zachowanie i nie lubię wchodzić na takie forum. A jak już się jakiejś udało, (pamiętam kolejna dziewczyna wysłała zdjęcie z bladą kreską) to jedna jej bezczelnie napisała, że ma się tak nie podniecać, bo to nie musi być ciąża. I później znów pisały o swojej własnej dupie. A to forum na którym jestem z wami widać, że jest zupełnie inne. Można z wami normalnie popisać, wymienić się szczegółami, objawami, smutkami, radościami. Jest zupełnie inaczej więc na pewno zostanę tutaj na dłużej.
młoda1994
Bardzo mile słowa. Forum jest po to by się wymieniać informacjami i dużo rzeczy się dowiedzieć. Kochana napewno nikt ci nie chce mówić że w domu nie widzisz dwuch kresek na teście. Po prostu na zdjęciach nie widać. Zrób tak jak piszesz idź na betę po weekendzie i umow się do ginekologa. A jeśli chodzi o twoja mamę to mąż ma rację lepiej narazie nic nikomu nie mówić bo to jest zdecydowanie za wcześnie. W tej sytuacja w jakiej obie jesteśmy musimy cierpliwie czekać. Chociaż Ty masz lepszą sytuację bo podjedziesz do laboratorium i zrobisz betę ja nie mam tej możliwości. Więc jestem trochę w gorszej sytuacji niż Ty kochana. Mimo wszystko trzymam kciuki i czekam cierpliwie na dobre wieści od Ciebie. Jesteś jeszcze młoda więc masz dużo czasu jeszcze. Ja jestem 3 lata starsza ale nie czuje się na tyle więc wychodzę z założenia że jeśli się teraz nie uda to kolejny cykl nowe szansa. W końcu się musi udać. [emoji173][emoji847]
Maminek31
Jesteśmy tu żeby się wspierać i podnosić na duchu jeśli potrzebaMi się miesiączka spóźnia tak długo pierwszy raz. Jestem młoda, mam 22 lata dopiero. Jestem już po ślubie, po szkole, mam dobrą pracę i moje życie oraz męża jest tak ustatkowane, że stwierdziliśmy, że chcielibyśmy mieć małego Wszelkie badania mam w normie.Moje największe opóźnienie trwało 2/3 dni. Tak nieprzyjemna zgaga dziś w nocy towarzyszyła mi pierwszy raz. Jeśli chodzi o testy - no właśnie. Katprat - mi nie wyszły negatywne. Mój mąż widział na pierwszym teście druga kreskę i na drugim teście tak samo. Z początku jak się staraliśmy to miałam coś urojone w głowie i mówił, że tam żadnej kreski nie ma i mam przestać się nakręcać. Teraz bez chwili zwątpienia powiedział, że widzi. A więc musi być coś na rzeczy. Tak bardzo bym chciała pokazać mojej mamie te testy, ale mamy ustalone z mężem, że dopóki nie jest nic potwierdzone to nic nie mówimy. Kreski są bardzo blade więc nie wyczaruje, aby aparat je dobrze uchwycił. Szkoda, że nie możemy pogadać dziewczyny wszystkie przy kawie, zapewniam was, że również byście zobaczyły te blade kreski. A co do bety - myślałam, żeby iść, bo w sumie to ginekolog by raczej nic nie wykrył teraz, tak mi się wydaje. Więc zadzwonię w poniedziałek i umówię się gdzieś na maj, a potem polecę na betę. Ale - wielkich nadzieji i 100 procentowych również sobie nie robię, bo wiele razy słyszałam, że kobietom wychodziły blade kreski, a miesiączka sobie przyszła. Hormony uwielbiają nas też robić w konia. Jeśli się okaże, że ciąża - będę szczęśliwa. Jeśli nie - nowy cykl, nowe szanse. byłam kiedyś dziewczyny na innym forum, gdzie też kobiety się wspierają. I zrezygnowałam z uczestnictwa w konwersacji z tymi dziewczynami tam,bo niestety nic nie można było napisać. Jeśli pisało się tam o jakichś swoich nowych objawach, przeczuciach, smutkach to albo omijały takie posty, albo za przeproszeniem liczyła się ich własna dupa. Jedna dziewczyna tam wysłała zdjęcie dwóch wyraźnych kresek to żadna oprócz mnie jej nie pogratulowała. Chamskie jest takie zachowanie i nie lubię wchodzić na takie forum. A jak już się jakiejś udało, (pamiętam kolejna dziewczyna wysłała zdjęcie z bladą kreską) to jedna jej bezczelnie napisała, że ma się tak nie podniecać, bo to nie musi być ciąża. I później znów pisały o swojej własnej dupie. A to forum na którym jestem z wami widać, że jest zupełnie inne. Można z wami normalnie popisać, wymienić się szczegółami, objawami, smutkami, radościami. Jest zupełnie inaczej więc na pewno zostanę tutaj na dłużej. ❤
W grupie siła i mam nadzieję że się pozarażamy ciążowymi fluidami! Ja czekam z niecierpliwością na wasze dwie kreski na testach bo to daje mi nadzieję że na swoim teście też je wkrótce zobaczę!
młoda1994
Kochana napewno zobaczysz. Ja u siebie nie wierzę że może to być ciaza dlatego ja nie szaleje z testami nie zapisuje się szybko do ginekologa. Po prostu czekam choć nie które dni są trudne. W końcu nam się wszystkim uda i będziemy mieć swoje upragnione dwie kreski na teście. [emoji173]Jesteśmy tu żeby się wspierać i podnosić na duchu jeśli potrzeba
W grupie siła i mam nadzieję że się pozarażamy ciążowymi fluidami! Ja czekam z niecierpliwością na wasze dwie kreski na testach bo to daje mi nadzieję że na swoim teście też je wkrótce zobaczę!
reklama