reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
No dokładnie i takie koło non stop tworzymy. Ale tu muszę dziewczynom przyznać że test najlepiej robić w okolicy 10 dnia po terminie miesiączki lub nawet 2 tygodnie po ponieważ możemy nie wiedzieć kiedy owu wystąpiła i mogła również się opóźnić wszystko jest możliwe. Nic nie poradzę czekamy dziewczynki czekamy.

Ehh, u mnie akurat pewne, że przed 9 kwietnia nastąpiła owulacja. :(

To czemu się smucisz? Może faktycznie nam się udało. Nie nastawiajmy się ale też nie tracmy nadziei. Lepiej być pozytywnie zaskoczona niż negatywnie rozczarowana.

Ja trochę tracę nadzieje, bo ostatnie próby były 13 dc ze względu na wyjazd mojego męża, a poza tym jak 9 dc byłam u gin i byl pęcherzyk 17 mm, to gin powiedział, ze po tym poronieniu macica ma chyba cienka błonę i ze raczej i tak szanse są niewielkie, aczkolwiek jak sam stwierdził - różne cuda już widział i nawet w takiej sytuacji kobiety zachodziły w ciąże i było wszystko ok

Kochane proszę mi się tu nie smucic. Będzie wszystko dobrze zawsze jest szansa większa lub mniejsza ale zawsze jest. Głowy do góry. Damy radę kto jak nie my dziewczyny

Masz rację młoda1994 :) aczkolwiek skoro u mnie owulacja była przed 9, a testy wychodzą negatywne to być może nie potrzebnie robię sobie jeszcze nadzieję.

Ale testy czasami się myla. Może nie masz w moczu na tyle hormonu żeby test dał wynik pozytywny. Ja według mojego kalendarzyka miałam owu 16 dc albo 20dc zależy na jaka długość cyklu po patrzeć. Nic nie wygdybamy. Trzeba czekać i za parę dni za testować. Jeśli @ nadal nie będzie A test da wynik negatywny to wizyta u gin będzie dla nas priorytetem. I wtedy napewno się wszystko wyjaśni.

Jak się martwisz spróbuj zatestowac jutro i jeśli wyjdzie negatywny to odczekamy razem parę dni i znowu test powtórzymy pod warunkiem że małpa się nie pojawi u nas.

reklama
Ja jestem ok 11 dni po owu

Dziewczyny ja mam dość dzieciaki dziś są jakieś nieznośne strasznie dali mi popalić wyjdę z siebie zaraz. A gdzie do 16.30

Do góry