reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Zobacz w aptekach internetowych. Ale czytałam parę minut temu na innym forum że test o czułości 10 pokazał ledwo widoczna druga kreskę A kolejny zrobiła o czułości 25 i była wyrazniejsza kreska. Jeśli chcesz to spróbuj zatestowac. Negatywny test jeszcze wszystkiego nie przekreśla. Mnie też korcilo zrobiłam i brak kreski testowej.

Test o czułości 10 już przed okresem pokaże jeśli jest ciąża . Mi przed okresem pokazuje

reklama
Test o czułości 10 już przed okresem pokaże jeśli jest ciąża . Mi przed okresem pokazuje

Ja właśnie słyszałam, że wiele kobiet robiło test (czy o czułości 10 czy o czułości 25) po terminie i był negatywny, a po 7 dniach od terminu miesiączki, bądź po dwóch tygodniach dopiero dwie kreski. Każda z nas jest inna, trzeba czekać...

Bo to stezenie hormonu ma znaczenie.. ja juz mowilam.. w drugiej ciazy robilam milion roznych testow wlacznie z krwi i byly negatywne.. a w 9tygodniu ciazy o malo nie spadlam z fotela jak lekarz swierdzil na usg ze jednak jest ciaza..

Wszystko się zgadza tylko każda z nas ma inny organizm i nie u każdej w moczu tak szybko występuje hormon ciążowy jakim jest beta HCG ja osobiście mam koleżankę która robiła trzy różne testy w różnych dniach cyklu wyszły wszystkie negatywne A okazało się że była 9tc teraz już urodziła i ma zdrowego dużego silnego syna. Dodam że pierwszy test robiła w dniu spodziewanym terminie @ drugi test tydzień później i trzeci test prawie 3 tygodnie później poszła do lekarza bo raz jej się stało tak że nie miała okresu 2-3 miesiące i wtedy w ciąży nie była. Poszła po leki na wywołanie A gin do niej że nie jest potrzebne bo jest pani w ciąży. Wyszła bardzo szczęśliwa jak wyszła od gin bo pragnęła dziecka. Udało jej się zajść po 6 miesiącach starań.

Wszystko się zgadza tylko każda z nas ma inny organizm i nie u każdej w moczu tak szybko występuje hormon ciążowy jakim jest beta HCG ja osobiście mam koleżankę która robiła trzy różne testy w różnych dniach cyklu wyszły wszystkie negatywne A okazało się że była 9tc teraz już urodziła i ma zdrowego dużego silnego syna. Dodam że pierwszy test robiła w dniu spodziewanym terminie @ drugi test tydzień później i trzeci test prawie 3 tygodnie później poszła do lekarza bo raz jej się stało tak że nie miała okresu 2-3 miesiące i wtedy w ciąży nie była. Poszła po leki na wywołanie A gin do niej że nie jest potrzebne bo jest pani w ciąży. Wyszła bardzo szczęśliwa jak wyszła od gin bo pragnęła dziecka. Udało jej się zajść po 6 miesiącach starań.
Cos to podobnie brzmi do tego co ja pisalam.. tyle ze ja zaszlam w 1 cyklu staran

reklama
Cos to podobnie brzmi do tego co ja pisalam.. tyle ze ja zaszlam w 1 cyklu staran
Tak bo to mi pisałaś bo pytałam ale też mam koleżankę tylko że ona nie robiła beta hcg i nie dała się na mówić na to pytanie. A Ty robiłaś i mimo tego beta hcg wyszło negatywne. A mimo tego byłaś w ciąży dobrze pamiętam?

Do góry