reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Nie zawracaj sobie tym głowy. Weź apap albo no-spe w razie wu w ciąży można zażywać te leki tylko z umiarem. Niestety albo stery jesteśmy skazane czekać i nic nie robić żeby się nic nie stało na wszelki wypadek.

reklama
Oh kobietko ja się zastanawiam nad moimi kulami od 18dc. Dziś mija 22dc A gdzie tam 30 [emoji2962][emoji2962][emoji2962]

Oh kobietko ja się zastanawiam nad moimi kulami od 18dc. Dziś mija 22dc A gdzie tam 30 [emoji2962][emoji2962][emoji2962]
Jeszcze dużo czasu. Kobietki musimy się nauczyć być bardziej cierpliwe na oczekiwanie. Teraz czekamy na okres lub dwie kreski A potem będziemy czekać na poród [emoji85][emoji85]

Oh kobietko ja się zastanawiam nad moimi bolami od 18dc. Dziś mija 22dc A gdzie tam 30 [emoji2962][emoji2962][emoji2962] ***
Miesiączki brak, a więc musi być coś na rzeczy :)
Ja cały czas się zastanawiam nad tymi moimi bólami... Co prawda dzisiaj już boli mniej, ale boli..

Ciężko być cierpliwym...a jeszcze gorzej jak jesteśmy przed @ i już chcemy ten termin, aby zobaczyć czy miesiączka przyjdzie czy jej nie będzie. A jak już miesiączka się spóźnia i test negatywny, a jej nadal nie ma to znów jesteśmy w kropce i czekamy..

reklama
No dokładnie i takie koło non stop tworzymy. Ale tu muszę dziewczynom przyznać że test najlepiej robić w okolicy 10 dnia po terminie miesiączki lub nawet 2 tygodnie po ponieważ możemy nie wiedzieć kiedy owu wystąpiła i mogła również się opóźnić wszystko jest możliwe. Nic nie poradzę czekamy dziewczynki czekamy.

Do góry