reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Ja wlasnie bylam u swojego kierownika zeby wyblagac wolne od 10 do 13 maja.. i.. mam to! Zaraz rezerwuje bilety na samolot i bede miala weekend z Jankiem.. w Alpach.. i do tego w okolicy dni plodnych! Chodze pol metra nad ziemia.. chociaz jeszcze duuuuzo czasu.. oby szybko zlecialo..

reklama
Mojego akurat na Holandię wywalili ale próbuje na austrie się dostać bo wtedy 5 godzin i w domu jest . Niewiem ile jeszcze to będę znosić . Dopiero wyjeżdża od października ale dla mnie to długo jak na 3 tyg jeździ. Na Austrii co tydzień są w domu
Moj do mnie ma 1000km wiec weendowe zjazdy odpadaja.. tym bardziej ze jechal na wlasna reke a nie w grupie.. ale w polowie maja ja lece do Niego.. a od czerwca mam nadzieje ze zalatwi Berlin i wtedy bedziemy sie widziec co weekend.. oby!

Balbinka jaka stara baba? No proszu ja Ciebie [emoji16] nie lekaj się, ja mam więcej a będę się starać kolejny raz. Kobiety i później jeszcze rodzą. Zresztą nie wszystko przewidzisz ja synka urodziłam w wieku 27 lat, nie tylko dlatego że długo szły starania ale też dlatego że późno się związałam z odpowiednim mężczyzna ( wcześniej trafialam na samych takich co bym sobie z nimi nawet chomika nie kupiła a co dopiero [emoji64]!!).

MisiaJasia miło słyszeć że po dolkach masz górki i to jakie górki się zapowiadają Alpy!! Zazdraszczam [emoji7]

Balbinka jaka stara baba? No proszu ja Ciebie [emoji16] nie lekaj się, ja mam więcej a będę się starać kolejny raz. Kobiety i później jeszcze rodzą. Zresztą nie wszystko przewidzisz ja synka urodziłam w wieku 27 lat, nie tylko dlatego że długo szły starania ale też dlatego że późno się związałam z odpowiednim mężczyzna ( wcześniej trafialam na samych takich co bym sobie z nimi nawet chomika nie kupiła a co dopiero [emoji64]!!).

MisiaJasia miło słyszeć że po dolkach masz górki i to jakie górki się zapowiadają Alpy!! Zazdraszczam [emoji7]
Te Alpy to najmniej wazny szczegol.. ale nie ukrywam.. cudownie bedzie spedzil weekend z ukochanym w takich okolicznosciach [emoji173]

MisiaJasia wiem ale nie ukrywam że to ekscytująca sceneria.

Mnie moja Mamusia urodziła jak miała 33 lata i jestem super [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] ( i skromna też), moja koleżanka urodziła teraz 3 dziecko (niespodziankę) w styczniu, ma 38 lat :-)

MisiaJasia wiem ale nie ukrywam że to ekscytująca sceneria.

Mnie moja Mamusia urodziła jak miała 33 lata i jestem super [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] ( i skromna też), moja koleżanka urodziła teraz 3 dziecko (niespodziankę) w styczniu, ma 38 lat :-)
Mnie mama urodzila majac 34 lata.. jako dziecko z wpadki.. bylam 3 dzieckiem.. moja najstarsza siostra najmlodsze dziecko urodzila w wieku 36 lat i chlopiec jest autystą.. ale tu akurat wiadomo.. wiele teorii na przyczyne tej dolegliwosci..

reklama
Do góry