reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Ja już w pracy. Mi też się nie chce od świąt również nic nie zrobiłam [emoji849] a tyle prasowania mam. Czekam do wtorku i zatestuje no chyba że przylezie @ a w ogóle szefowa powiedziała że od września dostanę podwyżkę ale jak zajde to dupa będzie.

Ja to tez w pracy jestem a pracy za bardzo Niemam i okropnie nudno . Muszę jakiś serial oglądnac :D

reklama
Dzień dobry, witam się i ja w ten słoneczny dzień :-)
Dziś od rana tryskam energia, chociaż poszłam późno spać to nie wiem jak to robię.
Co do mojej owu to jakby jej nie było. Wg apki miała być w poniedzialek lub wczoraj (cykle 26-28 dni), a tu ani brzucha nie czuje, a zamiast śluzu to Sahara już nie wiem co myśleć....

Dzień dobry, witam się i ja w ten słoneczny dzień :-)
Dziś od rana tryskam energia, chociaż poszłam późno spać to nie wiem jak to robię.
Co do mojej owu to jakby jej nie było. Wg apki miała być w poniedzialek lub wczoraj (cykle 26-28 dni), a tu ani brzucha nie czuje, a zamiast śluzu to Sahara już nie wiem co myśleć....
U mnie śluz glutowaty i mleczny jakiś dziwny. Na bieliźnie nie mam ale jak przyloze lusterko to widzę.

Przykro mi że macie mężów daleko, to też utrudnia zajście w ciążę..ale czasem tak życie scenariusz układa, dla mnie to ostateczność ale jak jest ciężko finansowo to choć trudna decyzja innej nie ma. Ja mam szczęście bo mąż programista , ma dobrą pracę. Ja nauczyciel w prywatnym przedszkolu.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry