Maminek31
Fanka BB :)
Ja pierwszą córeczkę urodziłam mając 28 lat, a mama mnie mając 18 lat. Fajnie mieć młodych rodziców, ale to się też wiązało z tym że potem rodzice szkoły kończyli mając już dzieci. Ja z drugim dzieckiem chciałam jeszcze poczekać, ale mąż mnie namawiał że czas leci i robimy się coraz starsi- ja w tym roku 31, mąż 33.Balbinka jaka stara baba? No proszu ja Ciebie [emoji16] nie lekaj się, ja mam więcej a będę się starać kolejny raz. Kobiety i później jeszcze rodzą. Zresztą nie wszystko przewidzisz ja synka urodziłam w wieku 27 lat, nie tylko dlatego że długo szły starania ale też dlatego że późno się związałam z odpowiednim mężczyzna ( wcześniej trafialam na samych takich co bym sobie z nimi nawet chomika nie kupiła a co dopiero [emoji64]!!).
MisiaJasia miło słyszeć że po dolkach masz górki i to jakie górki się zapowiadają Alpy!! Zazdraszczam [emoji7]
Plusem jest to że mamy choć trochę życie poukładane- szkoły pokończone, dobre prace i swój domek. A pamiętam z dzieciństwa że nie zawsze było kolorowo, bo rodzice się wszystkiego dorabiali.
Każdy wiek jest dobry- ważne żeby dziecku dużo miłości zapewnić