reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Dziękuję kochana💚 czuję się dobrze, wyspana, brzuch już prawie nie boli. Nawet mi się tam podobało, lubię ten moment usypiania🙈

A jak u Ciebie? 💚
Cieszy mnie że dobrze się czujesz oby tak dalej💜, ja niezbyt miło wspominam kilka dni po punkcji obolała byłam jak niewiem co, też bardzo lubię moment odlotu🤪
Mam nadzieję, że u mnie wszystko ok, w niedzielę USG, więc się okaże co tam słychać wewnątrz.

Cieszy mnie że dobrze się czujesz oby tak dalej💜, ja niezbyt miło wspominam kilka dni po punkcji obolała byłam jak niewiem co, też bardzo lubię moment odlotu🤪
Mam nadzieję, że u mnie wszystko ok, w niedzielę USG, więc się okaże co tam słychać wewnątrz.
No ja trochę opuchnięta jestem, ale mam nadzieję, że teraz jak hormony zejdą to i cała ta nagromadzona woda ze mnie zejdzie.
To czekamy w niedzielę na wieści co tam u kropka słychać! 💚

Który to już będzie tydzień?

@spekoppar_ cofinij kilka stron wcześniej, ja miałam tak od rana. Jutro biorę l4 z pracy, może to od siedzenia. Wolałabym nie wyrzucać sobie. Wzięłam nospe, pisałam do Janeczko i wyraził zgodę. Zwiększam magnes od dzisiaj.

A odnośnie nospy po transferze to u nas w klinice zalecają buscopan 3x dziennie. Też ma działanie rozkurczające.

reklama
Do góry