reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Nie brałam nigdy, za to przeziebilam pęcherz [emoji24] wzięłam urofuragine ponoć 2 ciąży nie można mam nadzieję że to mi nie zaszkodzi choć jeszcze nie jestem (chyba) w ciazy
Do czasu zagnieżdżenia leki nie wpływają na zarodek, więc ten tydzień po owulacji na pewno nie zaszkodzi ;) mi w ciąży ginekolog zalecał Żuravit

reklama
Dzień 9 z dufostanem czekam dalej na tą nieszczesna @ i nadal jej brak.
Brzuch od rana boli jak na okres piersi tez bardzo tkliwe się zrobiły i wszystko mnie wkurza.
I teraz się zastanawiam czy skutkiem ubocznym dufostanu mogą być napady gorąca duszności i skoków ciśnienia? ?

Dzień 9 z dufostanem czekam dalej na tą nieszczesna @ i nadal jej brak.
Brzuch od rana boli jak na okres piersi tez bardzo tkliwe się zrobiły i wszystko mnie wkurza.
I teraz się zastanawiam czy skutkiem ubocznym dufostanu mogą być napady gorąca duszności i skoków ciśnienia? ?
A robiłaś test?

Tak w ciąży nie jestem dostałam dufostanem od lekarza na wywołanie okresu bo się spóźnia ostro. I mam iść jeszcze raz na hormony jak przyjdzie okres bo często ostatnio tak mam ze od 5 do 30 dni się spóźnia
No chyba że tak nie doczytałam. Nadejdzie lada dzień ja przed @ też chodzę wkurzona na maksa. Denerwuje mnie wszytko dosłownie. Q

Tylko co z tym dufostanem czy któraś z was miała jakieś dodatkowe niespodzianki jak ja. Napady gorąca i ciśnienie i delikatne dusznosci

O to długo się spóźnia. Mi też co miesiąc się spóźnia ale najwięcej mi się spóźnił 7 dni i nie wywołuje to tylko zawsze sam przychodzi. Nie mam żadnych boli przy miesiączce i gdy owu mam też nie czuje bólu żadnego jajnika. Coś musi być z hormonami jeśli się spóźnia ale może być tak że za wcześnie test zrobiłaś spróbuj za kilka dni zrobić test ciążowy. Mi ginekolog zawsze mówił że jeśli nie jestem w ciąży to miesiączka po wywoływaniu powinna przyjść minimum po 1 tabletce max po 3 tabletkach. Kiedyś każde spóźnienie wywolywalam miesiączke i faktycznie max po 3 tabletkach mi przychodziła miesiączka. Teraz to już u mnie norma że się spóźnia i cierpliwie czekam aż sama przyjdzie bo miesiączka jak jest wywoływana bardziej brzuch boli bynajmniej ja tak miałam.

reklama
Do góry