reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
A i życzę owocnych starań. Czekam na pozytywny test ciążowy z twojej strony. Ja czekam na miesiączke do soboty i zaczynam stosować paski owulacyjne.

Przy starania się o bobasa Przytulanki powinny być minimum 3-4 razy w tygodniu . Spróbuj tylko w dni płodne albo gdy testy będą takie jak dzisiaj. Chyba że teraz będą starania owocne. Życzę Ci tego. Ja też jestem z kobiet że sex nie ma być z przymusu bo dni płodne tylko ma sprawiać obojgu przyjemność i musi być ochota z dwuch stron. Ale jak się chce dzidziusia to trzeba się poświęcić

Przy starania się o bobasa Przytulanki powinny być minimum 3-4 razy w tygodniu . Spróbuj tylko w dni płodne albo gdy testy będą takie jak dzisiaj. Chyba że teraz będą starania owocne. Życzę Ci tego. Ja też jestem z kobiet że sex nie ma być z przymusu bo dni płodne tylko ma sprawiać obojgu przyjemność i musi być ochota z dwuch stron. Ale jak się chce dzidziusia to trzeba się poświęcić
No właśnie dlatego chyba jutro spróbujemy.

Tylko tak naprawdę mimo dzisiejszego testu owulacyjnego pozytywnego żadna z nas nie wie kiedy dokładnie pęcherzyk dominujący peknie i uwolni jajeczko do zapłodnienia. I czy wogule dojdzie do pęknięcia pęcherzyka. Spróbuj może akurat wam się uda. Życzę wam tego. I trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110][emoji8] mam nadzieję że następny test jaki tu wstawisz to test ciążowy z dwoma pięknymi krechami kochana.

Witam. Jestem nowa tutaj na forum Chciałabym zapytać co sądzicie o tym teście owulacyjnym. Czy to już czy trzeba czekać ? Dzień ? Dwa Pytam ponieważ pierwszy raz robię test owulacyjny. Niby kreseczka jest ale słaba dosyć. Pozdrawiam i przepraszam jeśli w złym poście wkleiłam pytanie
B58CFB07-A15E-444D-A6BB-A60A372B19BE.jpeg

Aby test owulacyjny był pozytywny to kreska testową musi być tego samego koloru jak kontrolna lub mocniejsza. Na tym teście widzę testową jasniutka. Zrób jeszcze jutro test owulacyjny najlepiej o tej samej porze co dzisiaj i porównaj odcienie kresek testowych czy będzie mocniejsza. W ulotce masz napisane kiedy test owulacyjny uznaje się jako pozytywny.

reklama
Aby test owulacyjny był pozytywny to kreska testową musi być tego samego koloru jak kontrolna lub mocniejsza. Na tym teście widzę testową jasniutka. Zrób jeszcze jutro test owulacyjny najlepiej o tej samej porze co dzisiaj i porównaj odcienie kresek testowych czy będzie mocniejsza. W ulotce masz napisane kiedy test owulacyjny uznaje się jako pozytywny.

Dobrze, dziekuje bardzo za odpowiedz ❤️❤️

Do góry