Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DokładnieJeżeli chodzi o mnie to bym przytulala się dzisiaj jutro i po jutrze.
Jeżeli chodzi o mnie to bym przytulala się dzisiaj jutro i po jutrze.
W życiu nie dam rady. Co dwa dni to dla mnie za dużo. My kochamy się Maks raz na tydzień. Nie mam siły na więcej ani ochoty. Więc to się nie udaDokładnie
No właśnie dlatego chyba jutro spróbujemy.Przy starania się o bobasa Przytulanki powinny być minimum 3-4 razy w tygodniu . Spróbuj tylko w dni płodne albo gdy testy będą takie jak dzisiaj. Chyba że teraz będą starania owocne. Życzę Ci tego. Ja też jestem z kobiet że sex nie ma być z przymusu bo dni płodne tylko ma sprawiać obojgu przyjemność i musi być ochota z dwuch stron. Ale jak się chce dzidziusia to trzeba się poświęcić
Aby test owulacyjny był pozytywny to kreska testową musi być tego samego koloru jak kontrolna lub mocniejsza. Na tym teście widzę testową jasniutka. Zrób jeszcze jutro test owulacyjny najlepiej o tej samej porze co dzisiaj i porównaj odcienie kresek testowych czy będzie mocniejsza. W ulotce masz napisane kiedy test owulacyjny uznaje się jako pozytywny.