Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i co teraz?
Kochana co się tu wydarzyło??Właśnie zero empatii, zero taktu, zero zrozumienia. Ale i tak to ja zostałam opisana jako ta niedobra z którą nie da się pisać i wspierać... Nikt nie każe Wam kończyć znajomości, dziewczyny poszły tam gdzie im bardziej odpowiada, tam gdzie klimat jest dla nich spoko. Chyba lepiej tak niż na siłę siedzieć i ciągle mieć problem jedna do drugiej. I nie ZAKŁADACIE tylko ja założyłam wątek z myślą, że będzie ok, że będzie kulturalna fajna atmosfera ale się bardzo pomyliłam i jest mi przykro. Gdyby nie powstał nowy odłam tego wątku to nawet bym nie wspominała o skasowaniu tego, ale skoro i tak sam się podział zrobił to najlepszym wyjściem będzie skasowanie tego wątku.
Najpierw zakładacie wątek, później usuwacie wątek ech trzeba było od razu tak mówić, a tu człowiek się już zżył z dziewczynami, zero empatii przykro mi to pisać ale taka jest prawda
Z dziewczynami z którymi sie zzylyscie możecie nadal mieć kontakt w innym zalozonym wątku przez @SalsaPLtego nie wie nikt
juz chyba nikt sie nie udziela więc trzeba znaleźć inne forum