reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Najpierw zakładacie wątek, później usuwacie wątek ech trzeba było od razu tak mówić, a tu człowiek się już zżył z dziewczynami, zero empatii przykro mi to pisać ale taka jest prawda

Cześć Dziewczyny!
Dawno mnie nie było - co tu się wydarzyło, bo nie jestem w temacie a widze, ze wątek ma być usunięty?? Dlaczego? Nie jestem w stanie Was nadgonić...
na jaki wątek się przenosicie ?

Poza tym co słychać u dziewczyn, które już są a ciąży ? @Ann89, @Alexa1905 itd. Wszystko w porządku ? Pamietam ze martwiły się dziewczyny o progesteron itd.

Właśnie zero empatii, zero taktu, zero zrozumienia. Ale i tak to ja zostałam opisana jako ta niedobra z którą nie da się pisać i wspierać... Nikt nie każe Wam kończyć znajomości, dziewczyny poszły tam gdzie im bardziej odpowiada, tam gdzie klimat jest dla nich spoko. Chyba lepiej tak niż na siłę siedzieć i ciągle mieć problem jedna do drugiej. I nie ZAKŁADACIE tylko ja założyłam wątek z myślą, że będzie ok, że będzie kulturalna fajna atmosfera ale się bardzo pomyliłam i jest mi przykro. Gdyby nie powstał nowy odłam tego wątku to nawet bym nie wspominała o skasowaniu tego, ale skoro i tak sam się podział zrobił to najlepszym wyjściem będzie skasowanie tego wątku.
Kochana co się tu wydarzyło??

Jezu dziewczyny wystarczy kliknac na nowy link i juz,przeciez kazdy juz tu czyta ze cos sie dzialo i jest nowy watek,nie musicie pakowac walizek,zamawiac samochodu do przeprowadzki,nie wyprowadzacie sie z Polski do Kanady,kliknac tylko w link...jak z jednej lawki do drugiej,przeciez tylko w sumie nazwa watku sie zmienia

reklama
A weź Cie wy sie ode mnie namietnie odczepcie. Załozylam watek Czilalt zeby dziewczyny moglby pisac o pochodnych staran- jedna nie moze juz na swojego faceta patrzec, druga szuka stroju i urozmaiceń...itd
Zrobiłam to jako kompromis zeby dziewczyny mogly sie swobodnie wypowiadać skoro innym niektore tamty tak bardzo przeszladzały. Wszystkie sie dogadały. Pelna zgoda. A tu nagle ktos watek zamyka bo "konkurencyjny" powstał. Serio nie macie wiekszych zmartwien w zyciu? No to chyba nic tylko pogratulowac. Nikt nikogo nie obraża, nie wyzywa, nie używa wulgarnych sformułowań a pojeżdzacie po nich jak po łysej kobyle bo są na wątku "Czilałt". No i kto tu pokazuje klase.. Wole juz byc przez takie jak wy komentujace uwazana za patologie niz z wami stanowić "taką" norme

Do góry