reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Cześć dziewczyny, zaczęłam starania z mężem o dziecko, na początku podchodziłam na zimno do tego, ale później pojawiały się jakieś małe symptomy i zaczęłam sobie dawać dużo nadziei. Ostatnio zauważyłam w swoim śluzie niteczkę krwi, było tak dwa razy i cisza, pobolewają mnie tez jajniki, w końcu nie wytrzymałam i wczoraj ( czyli 10 dni od ewentualnego zapłodnienia) zrobiłam test, wyszedł negatywny, ale jeszcze gdzieś jest we mnie iskra nadziei, czy myślicie, ze mógł się on pomylić ?
Moim skromnym zdaniem poczekaj do @ i wtedy zrób teścik. Chyba trzeba cierpliwości..choć z tym wiem że ciężko.
Powodzenia i trzymam kciuki żeby sie udało.

Meczysz salsa chlopa jeszcze? W zbroi stoi od rana do rana hahahah moj to zauwazylam wyszukuje sobie zajecia, zebym poszla spac hehehe i wlazi cichaczem jak jak juz chrapie
U nas niestety sytuacja nieciekawa. Nie sprzyja staraniom. Pracujemy w nocy. Wracamy ok 8 i na noc znowu budowa. Najgorsze byly dwa dni zeby sie przestawic- akurat wtedy przypadała rzekoma druga owulacja :(
Jutro jakos sie doczłapie na 16 do lekarza i zobaczymy czy przegapilismy czy nie. Jak nie popekaly jeszcze te dodatkowe jajeczka to go w nocy na stojaka dorwe ;)

Meczysz salsa chlopa jeszcze? W zbroi stoi od rana do rana hahahah moj to zauwazylam wyszukuje sobie zajecia, zebym poszla spac hehehe i wlazi cichaczem jak jak juz chrapie
Moj tez mialam wrazenie ze unika seksu na zawołanie. Szłam z fochem spać ale pozniej mnie mile zaskakiwał w nocy i budził na seksowanie zeby termin nie minął hahaha

U nas niestety sytuacja nieciekawa. Nie sprzyja staraniom. Pracujemy w nocy. Wracamy ok 8 i na noc znowu budowa. Najgorsze byly dwa dni zeby sie przestawic- akurat wtedy przypadała rzekoma druga owulacja :(
Jutro jakos sie doczłapie na 16 do lekarza i zobaczymy czy przegapilismy czy nie. Jak nie popekaly jeszcze te dodatkowe jajeczka to go w nocy na stojaka dorwe ;)
Stan na budowie wypnij co trzeba i niech jedzie , az Mu zbroja nie spadnie hahahaha On po tych staraniach bedzie musial nowa zbroje kupic haha , ja to ostatnio myslalam, ze mojemu jakis rysunek smigne na fiucie , bo taka juz znudzona jestem, bede patrzyla jak sie chowa i znow pojawia hahahah

Chopy już takie są!
Nie widzą niektórych rzeczy bo im łatwiej i wygodnie. Po co się zajmować czymś innym co wg nich nie są to ważne rzeczy

No to ja jestem chyba bardziej niewyżyta hahahaha
Ale tez mi odpier...la [emoji14] mowie do niego itp hahahahaha
A maluj moja droga. Maluj smaruj polewaj byle wycisnąć ile sie da [emoji14]
My mamy na budowie problem bo chocisz jedno z nas musi byc i nadzorowac prace. We dwoje ciezko zniknac nawet na 10 min. Ale juz mi sie plan narodzil. Że niby narade mamy i ok 2 w nocy zaciągne go do wc [emoji14]

Stan na budowie wypnij co trzeba i niech jedzie , az Mu zbroja nie spadnie hahahaha On po tych staraniach bedzie musial nowa zbroje kupic haha , ja to ostatnio myslalam, ze mojemu jakis rysunek smigne na fiucie , bo taka juz znudzona jestem, bede patrzyla jak sie chowa i znow pojawia hahahah

Kurczę ja przepraszam ze to powiem ale dla mnie troche zbyt wulgarnie sie wypowiadasz o tym wszystkim :p czytajac takie rzeczy czuje sie lekko skrepowana. Nie wiem moze dziwna jestem :p

reklama
Niezła hipokrytka.
Nie ma prawa was pouczać
Popieram twoja decyzje tym bardziej ze jak wynika z tego co piszesz twój partner nie ma z tym problemu. A moja teściowa wielce kochana babcia płacze przez telefon bo tęskni a tak jak opisałam głupia sytuacja w święta jaka była do tego próbuje nas umoralniac jak my mamy wychowywać swoje dziecko i wszystko co uważa za błąd wytyka a bo to nie tak to powinniśmy inaczej zrobić itd.itd a sama swojego czyli mojego faceta nie wychowywała tylko do domu dziecka oddała (już 3 wersje słyszałam dlaczego) a stamtąd babcia to zabrała jak się po czasie dowiedziała bo nawet rodzinie nie powiedziała

Do góry