reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
jaj ja słyszę podejście teściowych to mnie skręca... Najlepiej to wcale wnuków nie robić bo po co problem jeśli związek się rozpadnie albo odwrotnie kiedy kiedy kiedy!kuźwa jak będą szwedy..one wszystkie są mądre bo 50lat temu jadły marchew z piochem i były zdrowe rodziły w polu i powrotem do roboty i co rok bociany latały no ale ludzie kiedy to było teraz jest inne życie począwszy od tego że krócej żyjemy to co dopiero zajść w ciążę...No jest ciężko i nie ma co ukrywać każdy jest mądry z boku gadając...Ale dziewczyny w du...trzeba mieć takie gadanie dziecko chcemy począć dla siebie nie dla kogoś i tyle.:-*
Moja teściowa na napomkniecie tematu że chcemy 2 dziecko powiedziała a po co wam jak jedno macie i nie dajecie sobie z nim rady. Myślałam że mnie szlak trafi jak to usłyszałam niestety moje dziecko nie będzie siedziało cicho i spokojnie dłużej jak max.15 min nie da rady nie że nie chce nie że jest niewychowany i nie dajemy rady tylko jest hiperaktywny i ma zaburzenia koncentracji a ona by chciała żeby wnusiu siedział i udawał że go nie ma. z wigilia tak samo bylo na zawsze było u niej na 4 a u mojej mamy na 6 ale na te swieta robi na 5 to mój się pyta czy nie może wcześniej zrobić to dłużej razem posiedzimy nie na 5 i koniec to pojechaliśmy na pół godziny Jaka obrażona była ale nam starczyło bo przez ten czas chyba z 15 razy uwagę zwróciła mojemu synowi nie dotykaj siedz spokojnie nie ruszaj nie potrafisz chwili spokojnie posiedzieć, itd itd . A moja cierpliwość na wyczerpaniu już była

Racja. Ona zaszła w 1 ciążę na sianie , potem szybki ślub i urodził się mój mąż.
Ona za cholerę nie zrozumie naszej sytuacji. Zła jestem bo powinna wspierać u choć w innych dziedzinach to spoko babka tu akurat przegieła.
Mam żal. Na święta nie poszłam bo oni przeżywają że ich córka jest w ciąży i jest radość a mi każe się poddać.
No i dobrze zrobiłaś,ja nie jestem po ślubie ale jestem z moim 4 lata w listopadzie i powiem szczerze że nie było akceptacji mojego syna z poprzedniego związku wiec możecie wiedzieć jaki mam stosunek.Po prostu nie utrzymuje żadnych kontaktów mimo że mój tam jeździ w święta .i ja już zapowiedziałam że moja noga tam nie postanie i skoro mojego 1 dziecka ktoś nie akceptuje to i 2 cieszyć się nie będą.Nie wiem jak wy ble ja jestem bardzo negatywnie nastawiona co do relacji z pseudo teściowa.i jakie byśmy nie były to i tak nie jesteśmy ze snu :)

dosłownie zbawienie
Mam tak samo. To forum to zbawienie dla złych myśli. Też ciągle czytam i się motywuję. Czytam statystyki, porady, do wielu się stosuję.
Czuję się jak czarownica trochę przed tą inseminacją. Jem kilka moreli, kilka śliwek, kilka orzechów, banana+inny owoc, jogurt, biorę witaminy A do tego wino codziennie.
Ohh czuję się jak jakaś czarownica a od 2dc będzie tego jeszcze więcej.
Tym razem chcę zrobić wszystko by się udało
dosłownie zbawienie :-*:-*:-*nawet mój mnie wkurzył ledwo weszłam do domu!co za dzień!!!:/

No i dobrze zrobiłaś,ja nie jestem po ślubie ale jestem z moim 4 lata w listopadzie i powiem szczerze że nie było akceptacji mojego syna z poprzedniego związku wiec możecie wiedzieć jaki mam stosunek.Po prostu nie utrzymuje żadnych kontaktów mimo że mój tam jeździ w święta .i ja już zapowiedziałam że moja noga tam nie postanie i skoro mojego 1 dziecka ktoś nie akceptuje to i 2 cieszyć się nie będą.Nie wiem jak wy ble ja jestem bardzo negatywnie nastawiona co do relacji z pseudo teściowa.i jakie byśmy nie były to i tak nie jesteśmy ze snu :)
Popieram twoja decyzje tym bardziej ze jak wynika z tego co piszesz twój partner nie ma z tym problemu. A moja teściowa wielce kochana babcia płacze przez telefon bo tęskni a tak jak opisałam głupia sytuacja w święta jaka była do tego próbuje nas umoralniac jak my mamy wychowywać swoje dziecko i wszystko co uważa za błąd wytyka a bo to nie tak to powinniśmy inaczej zrobić itd.itd a sama swojego czyli mojego faceta nie wychowywała tylko do domu dziecka oddała (już 3 wersje słyszałam dlaczego) a stamtąd babcia to zabrała jak się po czasie dowiedziała bo nawet rodzinie nie powiedziała

Tak wogóle Witam z rana u mnie sypie w noc nasypało tyle śniegu że w okolicznych miasteczkach są drogi i szkoły pozamykane bo zagrożenie lawinowe jest.
Właśnie widziałam co sie dzieje w niektórych miejscowościach. Śnieżyce okropne i białego puchu przybywa non stop . U mnie zero śniegu..
Ale dziś mam zamiar iść na łyżwy.

reklama
Przez noc i do teraz tyle nasypało, a ciągle sypie [emoji944][emoji944][emoji944][emoji944]
1547127472208.jpeg
1547127431618.jpeg

Do góry