reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Hej dziewczyny . Właśnie zrobiłam test i zdecydowanie negatywny :( wczoraj to jakiś felerny mi się trafił. Czekam na okres :(
Uda się, bądź cierpliwa. Wiem że chcesz juz tak jak my wszystkie.
Widzisz ja naturalnie nawet już nie próbuję, ale ty masz ogromne szanse.
Ja czekam na inseminacje na koniec miesiąca. Zaczynam po @ leki na owu choć właściwie moja jest bez zarzutu.
Więc nie łam się cyc w górę i do boju

reklama
Tak wogóle Witam z rana u mnie sypie w noc nasypało tyle śniegu że w okolicznych miasteczkach są drogi i szkoły pozamykane bo zagrożenie lawinowe jest.

Dzieki dziewczyny za słowa otuchy :) bardzo mi jest smutno ale może w następnym cyklu się uda :)
Niestety smutek i rozczarowania są cały czas z nami przy staraniach.
Ja raz wpadłam w taki dół że pół roku nie wychodziłam z domu.U nas problem z plemnikami. Niedługo mam inseminacje z dawcą. Czekam na cud już wiele lat i to moja ostatnia szansa.
Ale u ciebie na pewno będzie dobrze.
To tylko kwestia czasu. Będzie dobrze na pewno

reklama
Do góry