To są testy z allegro. Zawsze je kupowałam i nigdy mnie nie oklalamy. Chyba mi się trafił jakiś felerny rzut ehhOjej tak mi przykro. Na prawdę miałam nadzieję mi nigdy taki cien sie nie pokazał. A jakiej firmy ten test?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To są testy z allegro. Zawsze je kupowałam i nigdy mnie nie oklalamy. Chyba mi się trafił jakiś felerny rzut ehhOjej tak mi przykro. Na prawdę miałam nadzieję mi nigdy taki cien sie nie pokazał. A jakiej firmy ten test?
pójdę jak się skończy bo teraz to i samopoczucie kiepskieKati z badaniami mimo, że podstawowe może jednak lepiej zaczekać do końca @.
Przykro mi dziewczyny... Trzymamy kciuki żeby w następnym cyklu się udało! Trzeba być dobrej myśli.
Współczuje, okropne są te @. Nie dość ,że przychodzą ciągle to jeszcze tak szumnie dają o sobie znaćHej dziewczyny, tak mnie brzuch naiwana że nie dam rady iść dzisiaj na ten badania, rozkręciła się na dobre....
Ojjj A spóźnia Ci się @ ? Czy jesteś jeszcze przed terminem okresu ?Hej dziewczyny . Właśnie zrobiłam test i zdecydowanie negatywny wczoraj to jakiś felerny mi się trafił. Czekam na okres
No to w sumie nie masz żadnych badan typu lh, fsh, estradiol, prolaktyna? Bo te trzeba robic w 3-5dc. Jak masz inne to nie musisz teraz robic od razuDopiero 1 cykl,i badań żadnych nie robiłam w tym kierunku, ale pora zacząć przynajmniej zobaczę czy że mna też wszystko ok
No jeszcze nie, ale wydaje sie ze ciemniejszy jest juz.A ja nadal na owulację czekam...
Testy owu wciąż negatywne raczej
Zrobię jeszcze koło południa i wieczorem
Nie narazie tych nie mam, ale zobaczę jak TSH wyjdzie to dopiero będę myśleć dalejNo to w sumie nie masz żadnych badan typu lh, fsh, estradiol, prolaktyna? Bo te trzeba robic w 3-5dc. Jak masz inne to nie musisz teraz robic od razu
Dziś planowany dzień okresu.Współczuje, okropne są te @. Nie dość ,że przychodzą ciągle to jeszcze tak szumnie dają o sobie znać
Ojjj A spóźnia Ci się @ ? Czy jesteś jeszcze przed terminem okresu ?
A masz zazwyczaj regularne cykle ? Póki nie ma @ jest szansa. Nie chce Cię niezdrowo nakręcać oczywiście. Ale może jeszcze za szybko ..Dziś planowany dzień okresu.
To są testy z allegro. Zawsze je kupowałam i nigdy mnie nie oklalamy. Chyba mi się trafił jakiś felerny rzut ehh