reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

reklama
Hej dziewczyny:)u nas nie specjalnie a jednak starania poszły pełna para co drugi dzień aż do wczoraj bo mój misio pojechał w delegacje a dziś przewidywana owu z kalendarza flo. Ale nawet czułam wczoraj Po południu jajniki więc chyba jednak myślę że owu jest dzisiaj a starania wczorajsze mam nadzieję że przyniosą efekty :)co prawda nie myślałam o ciąży w ostatnich dniach i nawet nie brałam witamin nic Po prostu kaprysnie nie brałamale dziś patrząc na kalendarz wyszło na to że starania co 2 dzień i dziś przewidziana owu...i pewnie teraz będę myśleć i te czekaniePozdrawiam:)

U mnie nie ma złudzeń [emoji25][emoji25] temperatura dzisiaj rano spadła o 0.2. Test negatywny. Nie mam już siły.... Idę tydzień popłakać. Potem jadę na narty i może do Was wrócę. Ale nie wiem.... Już brak nadziei.... Może faktycznie mój czas wygasł i powinnam się skupić na robakach, które mam....
Wam Wszystkim mocno dopinguje. Będę trzymać za Was Wszystkie i za każdą z osobna kciuki ! Czasem Was podejrze, żeby zobaczyć jak rozkwitacie....
Teraz muszę przejść dół :(
Buziaki.

Niutka nie łam się kochana, może na wyjeździe wam się uda? Na spokojnie, zrelaksowani będziecie, i będziecie cieszyć się sobą, miejscem i tym czasem? Nie tak łatwo zrobic dziecia :( ja 3razy zaszłam w ciążę za pierwszym cyklem a teraz 10mscy starań, w tym jedno poronienie. Przez 10 miesięcy biel na teście i załamka. I niedowierzanie że jak to? Ale trzeba wierzyć że się uda i że cud będzie trwał.
Który masz dc dzisiaj?

Niutka nie łam się kochana, może na wyjeździe wam się uda? Na spokojnie, zrelaksowani będziecie, i będziecie cieszyć się sobą, miejscem i tym czasem? Nie tak łatwo zrobic dziecia :( ja 3razy zaszłam w ciążę za pierwszym cyklem a teraz 10mscy starań, w tym jedno poronienie. Przez 10 miesięcy biel na teście i załamka. I niedowierzanie że jak to? Ale trzeba wierzyć że się uda i że cud będzie trwał.
Który masz dc dzisiaj?
14 dc nie ma już nadziei. Znam swój organizm .... Dzięki za słowa otuchy.

Który masz dc dzisiaj?
Zarty sobie robisz?jakie poddac sie my kobiety sie nie poddajemy, no u mnie prwnie bedzie to samo, bo gozej zajsc w ciaze jak sie nie ma 20 lat ale coz trzeba spoac tylek i dzialac, pojezdzil odpocznij i wez na luz!!! I meldujesz sie u nas czekamy, chociaz to 0,2 to nie wyznacznik , rozne rzeczy sie zdazaja!!!!

reklama
Nadal negatyw, nie dziewczyny?
Męża o 5 rano przed wyjściem do jego pracy dorwałam :p oczywiście flo mi pokazuje że już po owulacji niby, ale nad ranem mnie jajnik cisnął to stwierdziłam, że póki @ nie ma to próbujemy, dziś 14 dc poprzednie trzy miały 25 dni ale ten chyba będzie dłuższy

Załączniki

• IMG_20190109_081611.jpg
    IMG_20190109_081611.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 88
Do góry