adzik
Fanka BB :)
Jedziemy kochaniutka dalej !Melduje ze wyszła biel.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jedziemy kochaniutka dalej !Melduje ze wyszła biel.
No wiadomo [emoji4]Jedziemy kochaniutka dalej !
Moje złe samopoczucie to pewnie od odstawiania leków na ne rwice. Muszę przetrwać dla dobra przyszłości [emoji85]Jedziemy kochaniutka dalej !
14 dc nie ma już nadziei. Znam swój organizm .... Dzięki za słowa otuchy.Niutka nie łam się kochana, może na wyjeździe wam się uda? Na spokojnie, zrelaksowani będziecie, i będziecie cieszyć się sobą, miejscem i tym czasem? Nie tak łatwo zrobic dziecia ja 3razy zaszłam w ciążę za pierwszym cyklem a teraz 10mscy starań, w tym jedno poronienie. Przez 10 miesięcy biel na teście i załamka. I niedowierzanie że jak to? Ale trzeba wierzyć że się uda i że cud będzie trwał.
Który masz dc dzisiaj?
Zarty sobie robisz?jakie poddac sie my kobiety sie nie poddajemy, no u mnie prwnie bedzie to samo, bo gozej zajsc w ciaze jak sie nie ma 20 lat ale coz trzeba spoac tylek i dzialac, pojezdzil odpocznij i wez na luz!!! I meldujesz sie u nas czekamy, chociaz to 0,2 to nie wyznacznik , rozne rzeczy sie zdazaja!!!!Niutka nie łam się kochana, może na wyjeździe wam się uda? Na spokojnie, zrelaksowani będziecie, i będziecie cieszyć się sobą, miejscem i tym czasem? Nie tak łatwo zrobic dziecia ja 3razy zaszłam w ciążę za pierwszym cyklem a teraz 10mscy starań, w tym jedno poronienie. Przez 10 miesięcy biel na teście i załamka. I niedowierzanie że jak to? Ale trzeba wierzyć że się uda i że cud będzie trwał.
Który masz dc dzisiaj?