reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Dzień dobry staraczki :) dziś 8dpo i wszystko minęło, śluzu tyle samo co normalnie, kłucia jajnika brak wiec chyba nic z tego nie będzie. W piątek zrobie test (10dpo) ale boje się cholernie [emoji51]
@Niutka43 jeszcze jest szansa! Jak nie w tym cyklu to jest następny. Wyjazd sprzyja zajściu w ciąże z tego co mówią zaciazone.
Kto testuje na dniach? @SalsaPL jak u Ciebie? Działasz dalej?

reklama
Nadal negatyw, nie dziewczyny?
Męża o 5 rano przed wyjściem do jego pracy dorwałam :p oczywiście flo mi pokazuje że już po owulacji niby, ale nad ranem mnie jajnik cisnął to stwierdziłam, że póki @ nie ma to próbujemy, dziś 14 dc poprzednie trzy miały 25 dni ale ten chyba będzie dłuższy
Negatywny jeszcze ale kreska ciemnieje czyli się owu zbliża :)

Męża o 5 rano przed wyjściem do jego pracy dorwałam :p oczywiście flo mi pokazuje że już po owulacji niby, ale nad ranem mnie jajnik cisnął to stwierdziłam, że póki @ nie ma to próbujemy, dziś 14 dc poprzednie trzy miały 25 dni ale ten chyba będzie dłuższy
Spróbuj wieczorem zrobic jeszcze, może wyjdzie ;)
Dzień dobry staraczki :) dziś 8dpo i wszystko minęło, śluzu tyle samo co normalnie, kłucia jajnika brak wiec chyba nic z tego nie będzie. W piątek zrobie test (10dpo) ale boje się cholernie [emoji51]
@Niutka43 jeszcze jest szansa! Jak nie w tym cyklu to jest następny. Wyjazd sprzyja zajściu w ciąże z tego co mówią zaciazone.
Kto testuje na dniach? @SalsaPL jak u Ciebie? Działasz dalej?
Powodzenia w piątek ale pamietaj ze 10dpo to bardzo wcześnie na test.

U mnie nie ma złudzeń [emoji25][emoji25] temperatura dzisiaj rano spadła o 0.2. Test negatywny. Nie mam już siły.... Idę tydzień popłakać. Potem jadę na narty i może do Was wrócę. Ale nie wiem.... Już brak nadziei.... Może faktycznie mój czas wygasł i powinnam się skupić na robakach, które mam....
Wam Wszystkim mocno dopinguje. Będę trzymać za Was Wszystkie i za każdą z osobna kciuki ! Czasem Was podejrze, żeby zobaczyć jak rozkwitacie....
Teraz muszę przejść dół :(
Buziaki.
Nie załamuj sie :* wypocznij na wyjeździe.

@Mama1990 wiem ze za wcześnie i nie wiem czy się odważę ale mam tych testów około 10 wiec z drugiej strony nie zależy mi...
Jak się czujesz? Kiedy USG? Rodzina już wie o ciąży?

Dzień dobry dziewczynki.
@Niutka43 główka do góry, nie załamuj się, zobwczysz ze na wyjeździe odpocznie głowa i wrócisz do nas ze zdwojoną siłą i motywacją. Poszusuj na stokach i nachap pozytywnych myśli. :)
@Magdalena2991 trzymam kciuki mocno, mąż po takim poranku pewnie pracuje jak motorek z bananem na twarzy. Uda sie wam.
@Joanulka trzymam kciuki najmocniej jak moge za piątkowy test.

U mnie na razie starania zawieszone ale jestem z wami i wam.mocno kibicuje.
Ja za to wzięłam sie za siebie i poszłam rano na siłownie troche sie poruszać. Mimo że pogoda do bani i z chęcia bym sie schowała pod kocem i zapadła w sen jak misiu na pare tygodni.
Miłego dnia dziewczynki.

Negatywny jeszcze ale kreska ciemnieje czyli się owu zbliża :)
Ufff... już jej wyczekuję bardziej niż gwiazdki :p spóźniona skubana, w poprzednim cyklu niby 13-tego była. Niby bo testów nie robiłam ;) a teraz się ociąga, ulżyło mi. Spokojnie czekam w takim razie ;)
Spróbuj wieczorem zrobic jeszcze, może wyjdzie ;)

Powodzenia w piątek ale pamietaj ze 10dpo to bardzo wcześnie na test.

Nie załamuj sie :* wypocznij na wyjeździe.
Taki mam plan ;) jutro już mąż w domu więc dobrze się składa :p

@Mama1990 wiem ze za wcześnie i nie wiem czy się odważę ale mam tych testów około 10 wiec z drugiej strony nie zależy mi...
Jak się czujesz? Kiedy USG? Rodzina już wie o ciąży?
Skoro masz tak dużo to też bym zrobila, ba ja przecież w 10dpo i to w poludnie zobaczyłam swoje kreski :D
Nikt nie wie o ciąży. Usg mam 18.01 do tego czasu ukrywam to jak moge, chociaż z racji mieszkania na poludniu i ogromnej ilości śniegu juz nie umiem znajdywac wymowek dlaczego nie jade na stok na snowboard :p
Pojezdzilabym na desce ale sie boje ze cos sie stanie, wole nie ryzykować.
Czuje sie dobrze, piersi kluja czasem i cos czasem minimalnie zakluje w brzuchu ale bez szału, sluzu mega duzo. Mdłości nie ma na razie. Wiec właściwie moglabym zapomnieć ze jestem w ciąży :) chociaż mam takie wzdecia ze wygladam jakbym byla w 5tym mcu :p

Męża o 5 rano przed wyjściem do jego pracy dorwałam [emoji14] oczywiście flo mi pokazuje że już po owulacji niby, ale nad ranem mnie jajnik cisnął to stwierdziłam, że póki @ nie ma to próbujemy, dziś 14 dc poprzednie trzy miały 25 dni ale ten chyba będzie dłuższy
Tak wyglądał mój pozytywny.... Dwa przed i po prawie niewidoczne.

reklama
Jak masz więcej testów to zrób po południu czy pod wieczór jeszcze test owu jest blisko albo już jest ja miałam niewiele ciemniejszy od twojego ale na pewno ciut jaśniejszy od paska testowego i miałam owu.

Do góry