reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Wiecie co wiem ze to nie ten watek, ale mnie moj tak wku.... ze siedze i rycze, stwierdzilam, ze z Niego kawal ch... i po co mi taki maz, dzisiaj prawdopodobnie mam owulacje, ale skonczylam staraniai tak siedze i rycze i nawet nie mam do kogo zadzwonic, bo maz okropny, kolezanki jak problemy to tez maja w dupie mnie tak to jest, ze czlowiek sam na tymi siwiecie mimo ze otoczony ludzmiprzepraszam ze Wam truje bo Wy macie inne tematy ale musialam sie wygadactak mi sie oprocz dziecka marzy maz przyjaciel
Ja mam ze swoim codziennie jazdy o cos. A jak owu mam to bym na zmiane darła sie na niego i bzykała [emoji23][emoji23][emoji23]
Wyluzuj

Hej dziewczyny!!
Ile Wy produkujecie [emoji3590][emoji3590] Cały dzień Was próbuję nadrobić!
@Julkaa91.91 gratulacje [emoji3590]
Witam też nowe koleżanki [emoji4]

U mnie nie wiem czy pamiętacie w czwartek test owu wyszedł pozytywnie, w piątek działaliśmy, ale od rana już mnie ćmiły jajniki, a w sobotę temperatura poszybowała w kosmos i cały dzień myślałam że umrę z bólu, aż nospę wzięłam... Ale za dużo nie pomogła...
Nie nastawiam się specjalnie w tym cyklu bo my jednak celujemy [emoji14]
Kurde, my chyba podobnie mamy termin @ a u mnie dziś test owulacyjny nadal negatywny :/

reklama
Dzisiaj 13dc ? To na dniach ci przyjdzie :)
Co ja mialam powiedzieć w 39 dniu przyszla :p cierpliwość to cnota ;D
Nie wazne kiedy przyjdzie ważne jaki bedzie efekt ;) czasem warto czekac. Uszy do góry.
12 dc, ale ostatnio od paru miesięcy cykle 25 dniowe a całe życie 27 dniowe były... no chyba, że leki na tarczycę już cos tam działają i wracają mi cykle do 27-28 dni to wtedy faktycznie 14-15 dzień wyjdzie

Do góry