reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Po prostu się czymś zajmij, pracą, domem, posprzątaj, zrob porządek w garderobie czy w szafie, posegreguj zdjęcia daj do wywołania, zrób albumy zaległe :)
Właśnie tak, u mnie cykl zaczął się 01.12... wiec zajelam się świętami, przygotowywaniem, zaraz po świętach też mieliśmy roczek małej więc myślenie o tortach i balonach [emoji16] a 31.12 zrobiłam test, który wyszedł pozytywny.
Temperatury nie mierzylam, nie miałam czasu wsluchiwac się w swój organizm czy już doszło do zapłodnienia czy jeszcze nie... cały miesiąc serduszka co 2-3 dni i się udało [emoji4]

Dziewczyny wiecie moze z jakiego powodu leci krew z nosa? Ciągle jak wydmuchuje nos mam krew. Może być to z osłabienia ? Już od dobrych 5 dni tak mam :/

Stres.
Dziewczyny jak sobie radzicie ze stresem? Nasza sytuacja niestety jest super stresująca, meliski i inne naturalne środki które próbowałam nie działają. Zdarza mi się nie spać z nerwów, zaciskam zęby ze stresu że aż boli. Nie umiem już się uspokoić.
Pomaga czytanie książek w wannie najlepiej, ale wiadomo że nie powinnyśmy siedzieć w zbyt gorącej wodzie.

reklama
Stres.
Dziewczyny jak sobie radzicie ze stresem? Nasza sytuacja niestety jest super stresująca, meliski i inne naturalne środki które próbowałam nie działają. Zdarza mi się nie spać z nerwów, zaciskam zęby ze stresu że aż boli. Nie umiem już się uspokoić.
Pomaga czytanie książek w wannie najlepiej, ale wiadomo że nie powinnyśmy siedzieć w zbyt gorącej wodzie.
Może wizyta u psychologa i rozmowa pomogą?

Do góry