reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Oh dziewczyny. Jednak miałam mała nadzieję... Czy Wy też myślicie tylko o tym żeby wyszły 2 kreski ? Wiem że powinnam wyluzować i zmienić nastawienie no ale nie potrafię
Przez 9mcy co miesiąc i czas mięsiąc depresja ale potem człowiek staje do kolejnego boju o 2 kreseczki. I kiedyś się uda, może już niedługo ;*

Dzięki kobietko, nawet jak się nie uda to trudno się mówi.... przede mną kolejny miesiąc starań więc wrzucam na luz:)

Słońce nawet nie wiesz jak ja świruje a trzy straciłam, ale teraz staram się myśleć racjonalnie i podchodzę do życia co ma być to będzie [emoji6] ale jutro idę do Gina więc ok 12 nie zdziwcie się jak was tu zasypie moją paniką [emoji23]
Wszustko bedzie tak jak sobie wymarzyłaś![emoji178][emoji178][emoji178]
Oh dziewczyny. Jednak miałam mała nadzieję... Czy Wy też myślicie tylko o tym żeby wyszły 2 kreski ? Wiem że powinnam wyluzować i zmienić nastawienie no ale nie potrafię
Przykro mi strasznie... Ja też mam nadzieje ze już jej nie zobacze do wrzesnia [emoji12]
Wczoraj nawet robiłam bilans rzeczy dla dzidzi i okazało się ze tylko łóżeczko musze kupic. No może jeszcze pare drobiazgów [emoji2][emoji2]
Ja też tak myślałam teraz też. Wogole to przeglądam sierpniowki i wrześniowek i oglądam 2 kreski jakoś tak cieplej na duszy mi się robi
Też tak mam te kreseczki "cudze" poprawiają mi nastrój i dają nadzieję!!

reklama
Wszustko bedzie tak jak sobie wymarzyłaś![emoji178][emoji178][emoji178]Przykro mi strasznie... Ja też mam nadzieje ze już jej nie zobacze do wrzesnia [emoji12]
Wczoraj nawet robiłam bilans rzeczy dla dzidzi i okazało się ze tylko łóżeczko musze kupic. No może jeszcze pare drobiazgów [emoji2][emoji2]Też tak mam te kreseczki "cudze" poprawiają mi nastrój i dają nadzieję!!
No przykro sie robi ze sie teraz nie udalo. Ale jest nastepny cykl. I kolejna szansa. A kazdy pozy-test daje nam radoche [emoji110][emoji110][emoji110]
Czekamy na kolejne kreseczki
@adzik uszy do gory majtki w dol i za kilka dni do dzieła :*

Do góry