reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Oh dziewczyny. Jednak miałam mała nadzieję... Czy Wy też myślicie tylko o tym żeby wyszły 2 kreski ? Wiem że powinnam wyluzować i zmienić nastawienie no ale nie potrafię
Przez 9mcy co miesiąc i czas mięsiąc depresja ale potem człowiek staje do kolejnego boju o 2 kreseczki. I kiedyś się uda, może już niedługo ;*

Dzięki kobietko, nawet jak się nie uda to trudno się mówi.... przede mną kolejny miesiąc starań więc wrzucam na luz:)

Słońce nawet nie wiesz jak ja świruje a trzy straciłam, ale teraz staram się myśleć racjonalnie i podchodzę do życia co ma być to będzie [emoji6] ale jutro idę do Gina więc ok 12 nie zdziwcie się jak was tu zasypie moją paniką [emoji23]
Wszustko bedzie tak jak sobie wymarzyłaś![emoji178][emoji178][emoji178]
Oh dziewczyny. Jednak miałam mała nadzieję... Czy Wy też myślicie tylko o tym żeby wyszły 2 kreski ? Wiem że powinnam wyluzować i zmienić nastawienie no ale nie potrafię
Przykro mi strasznie... Ja też mam nadzieje ze już jej nie zobacze do wrzesnia [emoji12]
Wczoraj nawet robiłam bilans rzeczy dla dzidzi i okazało się ze tylko łóżeczko musze kupic. No może jeszcze pare drobiazgów [emoji2][emoji2]
Ja też tak myślałam teraz też. Wogole to przeglądam sierpniowki i wrześniowek i oglądam 2 kreski jakoś tak cieplej na duszy mi się robi
Też tak mam te kreseczki "cudze" poprawiają mi nastrój i dają nadzieję!!

reklama
Wszustko bedzie tak jak sobie wymarzyłaś![emoji178][emoji178][emoji178]Przykro mi strasznie... Ja też mam nadzieje ze już jej nie zobacze do wrzesnia [emoji12]
Wczoraj nawet robiłam bilans rzeczy dla dzidzi i okazało się ze tylko łóżeczko musze kupic. No może jeszcze pare drobiazgów [emoji2][emoji2]Też tak mam te kreseczki "cudze" poprawiają mi nastrój i dają nadzieję!!
No przykro sie robi ze sie teraz nie udalo. Ale jest nastepny cykl. I kolejna szansa. A kazdy pozy-test daje nam radoche [emoji110][emoji110][emoji110]
Czekamy na kolejne kreseczki
@adzik uszy do gory majtki w dol i za kilka dni do dzieła :*

Do góry