G
gosc19
Gość
A ja może spróbuję zasnąć bo na popołudnie do pracy [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oh dziewczyny. Jednak miałam mała nadzieję... Czy Wy też myślicie tylko o tym żeby wyszły 2 kreski ? Wiem że powinnam wyluzować i zmienić nastawienie no ale nie potrafięBuuuu [emoji17][emoji17][emoji17] głupia @. Weź wieczorem kup winko i zapij wredote kieliszkiem lub dwoma. I humor też się poprawi ;*
Ja też tak myślałam teraz też. Wogole to przeglądam sierpniowki i wrześniowek i oglądam 2 kreski jakoś tak cieplej na duszy mi się robiOh dziewczyny. Jednak miałam mała nadzieję... Czy Wy też myślicie tylko o tym żeby wyszły 2 kreski ? Wiem że powinnam wyluzować i zmienić nastawienie no ale nie potrafię
Oh dziewczyny. Jednak miałam mała nadzieję... Czy Wy też myślicie tylko o tym żeby wyszły 2 kreski ? Wiem że powinnam wyluzować i zmienić nastawienie no ale nie potrafię
Hej dziewczyny u mnie ciszaa na horyzoncie, cycki trochę ciężkie, nic nie boli czekam dalej