reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
U nas forma zalana na wszelki wypadek [emoji23]
Jajniki oba bolą jak na owu. Druga w tym cyklu hmm 8dc i 13dc..
No i bezsenna noc

Cześć dziewczyny! Miłego dnia życzę ☀️
Ja już w pracy czekając na @ (A może i nie ?) Trzymam kciuki za testujace dziś dziewczyny ! Życzę 2 masnych kreseczek!

Buuuu [emoji17][emoji17][emoji17] głupia @. Weź wieczorem kup winko i zapij wredote kieliszkiem lub dwoma. I humor też się poprawi ;*

Buuuu [emoji17][emoji17][emoji17] głupia @. Weź wieczorem kup winko i zapij wredote kieliszkiem lub dwoma. I humor też się poprawi ;*
Oh dziewczyny. Jednak miałam mała nadzieję... Czy Wy też myślicie tylko o tym żeby wyszły 2 kreski ? Wiem że powinnam wyluzować i zmienić nastawienie no ale nie potrafię

Oh dziewczyny. Jednak miałam mała nadzieję... Czy Wy też myślicie tylko o tym żeby wyszły 2 kreski ? Wiem że powinnam wyluzować i zmienić nastawienie no ale nie potrafię
Ja też tak myślałam teraz też. Wogole to przeglądam sierpniowki i wrześniowek i oglądam 2 kreski jakoś tak cieplej na duszy mi się robi

Przykro mi :( postaraj sie w tym cyklu myśleć o dwoch kreskach dopiero tak tydzień przed testem ;) a wczesniej po prostu dzialajcie i myśl tylko o tym :)

reklama
Do góry