reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Hej. Mam 23 lata. W domu 5 letni synek. W pazdzierniku również tak jak Ty poroniłam 2 planowaną ciąże.Też narazie myślę się troszkę wstrzymać ale jak długo sama nie wiem .O widzę że młodziutka jeszcze jesteś ;) .Bardzo mi przykro z powodu twoich aniołków .I życzę powodzenia w staraniach prędzej czy pózniej ci się przydzadzą :)

reklama
Hejka u mnie @ spóźnia się drugi dzień. Jutro rano testuje. Dokładnie rok temu Poronilam. Chciałabym dzidziusia ale strasznie się boję...
Robiłam 2 testy przed okresem ale wyszły negatywne.. Zobaczymy co jutro pokaże teścik. :)
To mój 3 cykl strań [emoji4]

Hejka u mnie @ spóźnia się drugi dzień. Jutro rano testuje. Dokładnie rok temu Poronilam. Chciałabym dzidziusia ale strasznie się boję...
Robiłam 2 testy przed okresem ale wyszły negatywne.. Zobaczymy co jutro pokaże teścik. :)

Hej hej :) powodzenia jutro! Ja bym nie wytrzymała pewnie tak długo :D

Trzymamy kciuki!! A ten ból brzucha to pewnie zaparcie.... Ja tak se tlumacze jak mnie pobolewa[emoji23][emoji23]

A ja kompletnie nic nie czuję już sobie wkręcam, że to na bank cykl bezowulacyjny, bo testy owu negatywne i jajnik nie boli. Niech mnie któraś pierdyknie w łeb bo zwariuję a to dopiero 12 dzień cyklu...

Powodzenia słońce [emoji8] ja już bym dzisiaj robiła test ;) dla pocieszenia napiszę że mu 27-28dc wyszły negatywy a w 31dc z wieczornego moczu już blady pozytyw który bez problemu było widać gołym okiem ;)

O oczywiście przed chwilą zrobiłam kolejny test mimo że o 12:00 mam wizytę u doktorka i mega krechy ,[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
Do góry