Buhahahahahahaha@SalsaPL może będą trojaczki [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Buhahahahahahaha@SalsaPL może będą trojaczki [emoji7]
Wez no nie przeginaj bo zaczne sie czuć jak stara spierdziała tetryczka. A czuje sie na 24. Wiec wez wyluzuj. Staremu jajka wyskub. Pomaluj mu na swieta. Albo umaziaj czekoladą. I ciesz sie ze jeszcze stoi [emoji14]Dziewczyny myslalam, ze nigdy tego nie powiem , ale mam dosc SEKSUjak widze starego z wiszacymi jajami i sterczaca pala mam dosckurcze Wy wszystkie takie mlode, a ja co? Juz ostatnie baterie w zegarze chyba depresja mnie wziela
Listopada zeszłego roku to będzie 14 CS.
Hej dziewczyny. Ja też chętnie dołączę do was. Obecnie czekam na @ i zaczynam podejście do AID.Mam przypisany aromek i ovitrelle. Jestem pełna nadziei.
Zasinienie warg sromowych może sugerować ciąże! Który dc? Kiedy test?Co sądzicie o sinych jakby fioletowych wargach sromowych? Z racji tego że jestem dopiero w 2 cyklu starań nie przyszło mi do głowy tam sobie zaglądać jednak przypadkowo podczas kąpieli zauważyłam coś takiego..
No właśnie [emoji23][emoji23][emoji23]
@Mama1990 jak trzeba bedzie to i ja pojde wrzucic na tace. Zrobie przelew. Zrobie taniec wkolo drzewa wołając uuuu uuuu uuuu wszystko bysmy miały dwie kreseczki
Ja tez lece na clo. Pozniek zastrzyk pregryl. Po zastrzyku duphostan. Codziennie kwas foliowy. Od pol roku. I dwa razy dziennie metformax na pol gorziny przed jedzeniem nie ma to jak naturalne starania [emoji23][emoji23][emoji23] i jeszcze wyłacz myślenie ze sie starasz [emoji23][emoji23][emoji23]Hei, u mnie tez już 24cs. Tak się tukany razem przez kolejny wątek [emoji17]
Oby wkrótce kreseczki się pokazały! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Miałam pytać co to AID ale już doczytałam. Nie wiem czy znacie ale bromerlaine można brać po owu na zagnieżdżenie, to wyciąg z ananasa, które ułatwiają zagnieżdżanie. Koleżanka po
Ivf polecała. I orzechy na endometrium plus lampka czerwonego winka!
Zasinienie warg sromowych może sugerować ciąże! Który dc? Kiedy test?
Ja tez mówię, ze gdyby bunga bunga na golasa przed blokiem miała bym odstawić to bym odstawiła!
U mnie 4dc 14cs, od jutra zaczynam clo, leków całe garście. I strasznie mi smutno, ze się nie udaje!
Wez no nie przeginaj bo zaczne sie czuć jak stara spierdziała tetryczka. A czuje sie na 24. Wiec wez wyluzuj. Staremu jajka wyskub. Pomaluj mu na swieta. Albo umaziaj czekoladą. I ciesz sie ze jeszcze stoi [emoji14]
Ja tez lece na clo. Pozniek zastrzyk pregryl. Po zastrzyku duphostan. Codziennie kwas foliowy. Od pol roku. I dwa razy dziennie metformax na pol gorziny przed jedzeniem nie ma to jak naturalne starania [emoji23][emoji23][emoji23] i jeszcze wyłacz myślenie ze sie starasz [emoji23][emoji23][emoji23]
Tylko szkoda ze tego na recepte niedajaTaaa wyluzuj się i zaraz zaskoczy [emoji6][emoji850]
Słońce nawet nie wiesz jak ja świruje a trzy straciłam, ale teraz staram się myśleć racjonalnie i podchodzę do życia co ma być to będzie [emoji6] ale jutro idę do Gina więc ok 12 nie zdziwcie się jak was tu zasypie moją paniką [emoji23]Wiem wiem ale już swiruje zwłaszcza że pierwsze straciłam