reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Dziewczynki Dobranoc. Życzę jutrzejszym testującym dwóch kreseczek :)
bitmoji-20190106104244.jpeg

Wiem wiem ale już swiruje zwłaszcza że pierwsze straciłam
Ja bylam w ciazy 4 razy, 2 dzieci i nigdy mi nie wyszedl test ciazowy nawet jak robilam 2 tyg po okresie, nie wiem czy to nie wina niskiego progesteronu, te co stracily to wiedza, ze strach zostaje ja se w majtach grzebalalam jak stalam na swiatlach i gosc w aucie obok zaczal jezykiem krecic i krecic jezykiem jak na loda , bo myslaL ze sie
Onanizuje

Dziewczyny myslalam, ze nigdy tego nie powiem , ale mam dosc SEKSUjak widze starego z wiszacymi jajami i sterczaca pala mam dosckurcze Wy wszystkie takie mlode, a ja co? Juz ostatnie baterie w zegarze:( chyba depresja mnie wziela
Ej ej nie wolno Ci tak myśleć. Jesteś na pewno piękna i mądra kobieta. Spójrz w lustro i powiedz do siebie "jestem piękną". Kobieta ma tyle lat na ile się czuję! Zadanie domowe na jutrzejszy wieczór : zrób sobie małe.domowe spa. Gorąca kąpiel z solą do kąpieli, olejek do ciała, maseczka na twarz i ogórek na oczy!!! Odpocznij i odprez się kochana. Potrzebujesz tego ❤️

Ja bylam w ciazy 4 razy, 2 dzieci i nigdy mi nie wyszedl test ciazowy nawet jak robilam 2 tyg po okresie, nie wiem czy to nie wina niskiego progesteronu, te co stracily to wiedza, ze strach zostaje ja se w majtach grzebalalam jak stalam na swiatlach i gosc w aucie obok zaczal jezykiem krecic i krecic jezykiem jak na loda , bo myslaL ze sie
Onanizuje

Dobrze, że żaden znajomy tego nie widział :p
Nie no jasne ja rozumiem, że po stracie człowiek myśli zupelnie inaczej.

U mnie będzie 9-10 dni od niby owu A śluz mam chyba cały czas Ale ja to pierwszy raz tak wnikliwie obserwuje [emoji23]
Na drugi cykl [emoji23][emoji23][emoji23] jak kretynka sie czulam rozciagajac sluz w palcach sprawdzając z netem czy to właśnie to to.

reklama
Do góry