reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Dziewczynki Dobranoc. Życzę jutrzejszym testującym dwóch kreseczek :)
bitmoji-20190106104244.jpeg

Wiem wiem ale już swiruje zwłaszcza że pierwsze straciłam
Ja bylam w ciazy 4 razy, 2 dzieci i nigdy mi nie wyszedl test ciazowy nawet jak robilam 2 tyg po okresie, nie wiem czy to nie wina niskiego progesteronu, te co stracily to wiedza, ze strach zostaje ja se w majtach grzebalalam jak stalam na swiatlach i gosc w aucie obok zaczal jezykiem krecic i krecic jezykiem jak na loda , bo myslaL ze sie
Onanizuje

Dziewczyny myslalam, ze nigdy tego nie powiem , ale mam dosc SEKSUjak widze starego z wiszacymi jajami i sterczaca pala mam dosckurcze Wy wszystkie takie mlode, a ja co? Juz ostatnie baterie w zegarze:( chyba depresja mnie wziela
Ej ej nie wolno Ci tak myśleć. Jesteś na pewno piękna i mądra kobieta. Spójrz w lustro i powiedz do siebie "jestem piękną". Kobieta ma tyle lat na ile się czuję! Zadanie domowe na jutrzejszy wieczór : zrób sobie małe.domowe spa. Gorąca kąpiel z solą do kąpieli, olejek do ciała, maseczka na twarz i ogórek na oczy!!! Odpocznij i odprez się kochana. Potrzebujesz tego ❤️

Ja bylam w ciazy 4 razy, 2 dzieci i nigdy mi nie wyszedl test ciazowy nawet jak robilam 2 tyg po okresie, nie wiem czy to nie wina niskiego progesteronu, te co stracily to wiedza, ze strach zostaje ja se w majtach grzebalalam jak stalam na swiatlach i gosc w aucie obok zaczal jezykiem krecic i krecic jezykiem jak na loda , bo myslaL ze sie
Onanizuje

Dobrze, że żaden znajomy tego nie widział :p
Nie no jasne ja rozumiem, że po stracie człowiek myśli zupelnie inaczej.

U mnie będzie 9-10 dni od niby owu A śluz mam chyba cały czas Ale ja to pierwszy raz tak wnikliwie obserwuje [emoji23]
Na drugi cykl [emoji23][emoji23][emoji23] jak kretynka sie czulam rozciagajac sluz w palcach sprawdzając z netem czy to właśnie to to.

reklama
Do góry