morticia_adams
Fanka BB :)
Wierzycie w naturalny „cud” przed in vitro?
Zwariuję 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jest super wynikJa jestem poodpoczywam
Uzyskaliśmy 9 komórek.
Teraz najgorsze oczekiwanie.
Myślicie czy to dobry wynik?
Jeżeli nie da się zbadać to za około miesiav transfer? Może podacie dwa?Dziękuję dziewczyny, Wasze wsparcie jest nieocenione. dajecie nadzieję
Cieszę się, że są chociaż dwa, bo byłam już nastawiona na porażkę.
A za pierwszym razem mieliśmy super jakości zarodki i się nie udało, więc teraz wierzę, że te słabsze pokażą swoją prawdziwą siłętak jak u @Devin
![]()
Tak, znam takie przypadkiWierzycie w naturalny „cud” przed in vitro? Zobacz załącznik 1685148 Zwariuję![]()
Na grupie https://www.babyboom.pl/forum/temat/kto-po-in-vitro.26936/page-48788#post-25418236hej dziewczyny czy ktoras z was miała podawane 2 zarodki ?
zastanawiam sie nad ta opcja
czy miałyscie taki transfer? jakie zarodki byly transferowane ? i czy były bliżniaki?
Dobrze.9 komórek to bardzo dobry wynik.
Trzymam kciuki za piękne zarodki
jak się czujesz?
Bardzo dobry wynik, beta nie sugeruje czy to ciąża pojedyncza czy bliźniaki. Na forum jest dużo dziewczyn którym beta rosła normalnie a okazało się że bliźniaki.Dziewczyny,dziś byłam na becie 6dpt 45,5... Obawiam się,że to za nisko... Tym bardziej,że były dwie blastki. Doktor pisała,że beta super,jak na ten dzień. Co o tym myślicie?
Dziękuję bardzoTo wspaniały wynik. Nie we wszystkich pęcherzykach muszą być komórki. Teraz trzymam kciuki żeby się zapłodniły i ładnie dzieliłybędzie dobrze
![]()