reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

reklama
Podpisuję się pod tym co piszesz. Ja palilam 10 lat i rzuciłam. Okropnie sie ze swoim darłam.... Do dzis nie pale ale to tylko i wyłącznie moja decyzja. Mam sasiadki co palą i palily w ciąży i podczas laktacji. I to jest ich wybór. To wcale nie przeszkadza im być fantastycznymi mamami. Jak moja mama byla zemna w ciąży to palila i miala ogromną ochote na kielicha i zasze jak byli z tata na imprezie to se pozwalała. Ma trzy córki wszystkie zdrowe... Odchowane[emoji8][emoji8][emoji8]
Także co komu... My tu walczymy o dzidzie nie potępiam za nałogi. Wspieramy i czekamy na testy pozytywne [emoji2]
Tyle w temacie.
[emoji847] hahaha moja mama też jak smok. I jak widać (no nie widać) na moje zwoje mózgowe nie mialo to najwiekszego znaczenia. Najwazniejsze ze chemią mnie nie faszerowali. Pomidorki swoje. Mleczko od krowki. Nie to co teraz w sklepach.
My specjalnie juz kupilismy dzialke budowlaną zeby miec swoj maly warzywniak dla dzidzi. Moze nie zaczne kur hodować ale zawsze blizej wsi to ktos odsprzeda wyskubaną [emoji23][emoji23][emoji23]

I @SalsaPL nie miała na myśli namawianie do palenia w ciąży.Tylko przekaz lekarza do rodziców ktorzy sie obwininiają o śmierć wlasnego dziecka,że to ich wina bo ona paliła jest nie na miejscu.Mógł jej to oszczedzić.Wystarczajaco cierpiała.
To chyba nie do mnie bylo bo napisałam dokladnie tak jak Ty :) :*

Rok 2019, wiek XXI... Serio jest ktoś, kto wierzy, ze nagłe rzucenie palenia w ciąży może zaszkodzić dziecku? "prześlicznie" wygląda mamuśka z brzuszkiem pod nosem i kiepem w zębach. Tfu! Nie dosc, ze truje siebie, przynosi smród do szpitalnej sali, bo wychodzi na dyma, to co najwazniejsze KRZYWDZI WŁASNE DZIECKO. Palenie w ciąży jest szkodliwe! Na kazdym jej etapie. Piszecie, ze nie mozna oceniać i osadzac, bo nie wiadomo jak kto zyje i ile się stara. Tym bardziej! Jeśli jest sie w stanie zrobić wiele wyrzeczeń dla upragnionej ciąży, to mózg powinien podyktować też rzucenie palenia.

@adzik Jeszcze 4 dni masz. Nie poddawaj sie i nie mysl najlepiej. Włącz jakies kabarety na yt :)

[emoji847] hahaha moja mama też jak smok. I jak widać (no nie widać) na moje zwoje mózgowe nie mialo to najwiekszego znaczenia. Najwazniejsze ze chemią mnie nie faszerowali. Pomidorki swoje. Mleczko od krowki. Nie to co teraz w sklepach.
My specjalnie juz kupilismy dzialke budowlaną zeby miec swoj maly warzywniak dla dzidzi. Moze nie zaczne kur hodować ale zawsze blizej wsi to ktos odsprzeda wyskubaną [emoji23][emoji23][emoji23]
Albo dla relaksu i odstresu oskubiesz[emoji23][emoji23]

reklama
Do góry