Sylwcia35
Fanka BB :)
To jeszcze ja się wypowiem.Jak zaszlam z corka w ciąże lekarz zabronil mi rzucić fajki od razu.Kupowałam R1 które miały znikomy slad nikotyny.Rzuciłam w ciągu paru tygodni, córka urodziła się wcześniakiem.Zdrowya tylko mała.Ale bez zbednych problemów.Kiedy zaszłam z synem rzuciłam natychmiast.Też wcześniak tylko starszy.I ma ADHD i całościowe zaburzenia rozwojowe.Teraz nie pale pare lat.Szwagierka palila całą ciąże corka zdrowa 4100kg nie dawno urodzona,Myśle, że każda robi wedle siebie i swoich wyborów.Nie mi jest oceniać innych ani innym oceniać mnie. a raz na jakiś czas lubie w domu wyciągnąć nogi na kanapie i napić sie jednego małego drinka,Nie czyni mnie to patologia ani alkoholiczką.
i dodam jeszcze od siebie.Zdrowie naszych dziecinie jest do jie końca zależne od nas choć faktycznie my możemy postarac się by ograniczyć możliwości zachorowania.
i dodam jeszcze od siebie.Zdrowie naszych dziecinie jest do jie końca zależne od nas choć faktycznie my możemy postarac się by ograniczyć możliwości zachorowania.