reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

reklama
Co do szyjki.Żeby rozpoznać trzeba badac parę cykli i wtedy da sie zauważyć róźnicę.Ale najprościej twarda jest wtedy jakbyście dotykały czubek nosw.A miekka jak wargi.Otwarta czuc pod palcem kóleczko, przy zamknietej nie odczuwa się koleczka.
Tylko ja mam wrazenie ze moj nosek jest bardziej miękki [emoji23][emoji23][emoji23]

Trochę z innej beczki. Jutro od rana będę szukać miejsca, gdzie mi zrobią od ręki usg piersi. Boli mnie nad prawa piersią bardziej i boję się, że coś mi się tam wytworzył. Czuję tylko kości ale już mam czarny scenariusz. Oby mi się udało jutro dostać na usg

Trochę z innej beczki. Jutro od rana będę szukać miejsca, gdzie mi zrobią od ręki usg piersi. Boli mnie nad prawa piersią bardziej i boję się, że coś mi się tam wytworzył. Czuję tylko kości ale już mam czarny scenariusz. Oby mi się udało jutro dostać na usg
No nawet tak nie mysl. Zakazujemy. Nie ma co gdybać. A dla pocieszenia powiem ze jak boli to ponoc nic. Najczęściej nic nie boli jak cos sie dzieje :*

Tylko ja mam wrazenie ze moj nosek jest bardziej miękki [emoji23][emoji23][emoji23]
Salsa dlatego mowie musicie badac caly cykl i to pare, wtedy zauważycie róznicę.W pierwszej i drugiej ciąży badałam.Teraz odpuścilam.A nisko to czułam od razu szyjke a jak była wysoko to konćówka palca.

No nawet tak nie mysl. Zakazujemy. Nie ma co gdybać. A dla pocieszenia powiem ze jak boli to ponoc nic. Najczęściej nic nie boli jak cos sie dzieje :*
Słyszałam, że jak boli to już guz ma ponad 2 cm, więc myślę że bym go wyczula...jestem teoretycznie przed @ i może to potęguje ból. Ale dziwne, że jedna boli bardziej od drugiej...

reklama
Podobno jak boli to gruczoly czylinic poważnego,Tego się trzymaj i głowa do góry.

Do góry