reklama
buterrfly
Fanka BB :)
Właśnie to czekanie! Powinny być takie testy ,które robisz w ten sam dzień albo kolejny i pokazuje "UDAŁO SIĘ"... Mam nadzieję ,że szybko Ci zleci ten tydzień do testowaniaNajgorsze jest to czekanie [emoji23] ja bym najchętniej już dziś test zrobiła ale wiem, że nic z tego nie wyjdzie. Nie dość, że mam jeden to jeszcze z czułością 25! A do @ jeszcze tydzień! [emoji24][emoji24]
Dzięki śliczne, troszkę lepiej z tym gardłem,ale za to gorączka mnie dopadłaDużo zdrowka! Wykuruj sie zebys do Świąt byla zdrow jak rybka
U mnie tez śnieżek pruszy. ❄
Jak tam akcja prezenty ?Po pracy ide jeszcze pokomletowac prezenty i bede mieć juz z głowy. A tych ludzi po marketach teraz tlumy..masakra
To prawda.. Nie dość ,że weekend i ludzie kupują jakby wojna conajmniej miała być i do tego świętaDzisiaj byłam na małych zakupach to stałam i stałam w kolejce tak wolno szło
Kati 5805
Tak teraz szał zakupów a po świętach pustki w sklepach.... to tak właśnie jest QUOTE="buterrfly, post: 17476512, member: 184754"]Właśnie to czekanie! Powinny być takie testy ,które robisz w ten sam dzień albo kolejny i pokazuje "UDAŁO SIĘ"... Mam nadzieję ,że szybko Ci zleci ten tydzień do testowania
Dzięki śliczne, troszkę lepiej z tym gardłem,ale za to gorączka mnie dopadła
Jak tam akcja prezenty ?
To prawda.. Nie dość ,że weekend i ludzie kupują jakby wojna conajmniej miała być i do tego święta
Jak tam akcja prezenty ?
To prawda.. Nie dość ,że weekend i ludzie kupują jakby wojna conajmniej miała być i do tego święta
Właśnie to czekanie! Powinny być takie testy ,które robisz w ten sam dzień albo kolejny i pokazuje "UDAŁO SIĘ"... Mam nadzieję ,że szybko Ci zleci ten tydzień do testowania
Jak tam akcja prezenty ?
Ewelina @
Kurcze nie wiem czy dobrze Ci odpisałam Butterfly jak coś to przepraszam dopiero się uczę tutaj poruszać....
Ja tez jeszcze za bardzo nie wiem jak tutaj odpowiadać [emoji23][emoji23][emoji1588][emoji1319]
Kati 5805
Początki są ciekawe oby do przoduJa tez jeszcze za bardzo nie wiem jak tutaj odpowiadać [emoji23][emoji23][emoji1588][emoji1319]
martoosia04
Nie znoszę tych kolejek w sklepach. Jak pomyśle o zakupach przed świetami to już nie mam siły na nie iść.
Kati 5805
Właśnie tak a po świętach pustki i dojadalnie jeszcze po świętach☺Nie znoszę tych kolejek w sklepach. Jak pomyśle o zakupach przed świetami to już nie mam siły na nie iść.
reklama
martoosia04
Właśnie tak a po świętach pustki i dojadalnie jeszcze po świętach[emoji5]
O nie, nie wiesz ile ludzi chodzi po galerii po świętach i korzysta z restauracji tam. Koszmar!!!