reklama
To za tydzień sie już posypią pierwsze testy Oby pozytywy!
U mnie natomiast zbliża się owulacja wielkimi krokami. Wczoraj test jeszcze negatywny ale obstawiam na dzisiaj pozytyw i owu na jutro. Musze dzisiaj wziąć meża w obroty a to w moim przypadku nie jest takie łatwe. Mój mąż nie chce "robić dziecka" tylko ma wyjść samo i weź tu z takim gadaj
U mnie natomiast zbliża się owulacja wielkimi krokami. Wczoraj test jeszcze negatywny ale obstawiam na dzisiaj pozytyw i owu na jutro. Musze dzisiaj wziąć meża w obroty a to w moim przypadku nie jest takie łatwe. Mój mąż nie chce "robić dziecka" tylko ma wyjść samo i weź tu z takim gadaj
martoosia04
Fanka BB :)
To za tydzień sie już posypią pierwsze testy Oby pozytywy!
Nic mu nie mów. Po prostu weź się za niego.
Integral
Mój ma tak samo. Nic mu nie mówię :-) jak narazie nie odmówiłTo za tydzień sie już posypią pierwsze testy Oby pozytywy!
Odliczam dni do @ i się denerwuje... Od stycznia mam mieć w pracy darmowy pakiet medyczny. Ciekawe czy się załapie.
Jivka
Moderator
Super, że tak się udało, macie super kontakt. Ja mam przyrodniego brata młodszego o 18lat ale niestety inne domy i praktycznie wcale nie mamy kontaktu ...Ja wychowuje od 12 lat siostrę najmłodsza która jest ode mnie młodsza 20 lat [emoji2][emoji2]
Liczy się wspieranie a różnice idą w dal...
Ja póki co kończę remont Mam jeszcze macierzyński do końca grudnia wiec w przyszłym tygodniu na spokojnie będę ogarniać mieszkanieJak tam dziewczynki wasze przygotowania do Świąt? ☆☆☆
Trzymam kciuki za testujące @martoosia04 @Integral Śmierdząca jajecznica to dobry objaw
My będziemy celować w synka, córkę już mamy. Niby łatwiej, no i raz się udało
martoosia04
Ja już dziś wkurw na M. miałam - więc chyba te nerwy przypadają idealnie w czas PMS. [emoji24] pomimo dobrze rokujące temp. od rana, jakoś kiepsko widzę tę ciążę
Mój mąż miał takie samo podejście jak staraliśmy się o pierwsze dziecko i sprawdziło się nam to idealnie jak niedługo zaczniemy starać się o drugie to myśle ze tez podejdziemy do tego na luzieTo za tydzień sie już posypią pierwsze testy Oby pozytywy!
Jivka
Moderator
No nie wiem W drugiej ciąży (pierwsza była tak dawno że nie pamiętam), miałam nerwa 100x większego niż przed okresem. Byłam chodzacą bombąJa już dziś wkurw na M. miałam - więc chyba te nerwy przypadają idealnie w czas PMS. [emoji24] pomimo dobrze rokujące temp. od rana, jakoś kiepsko widzę tę ciążę
reklama
buterrfly
A ja kończę o 12 i idę do domu chorować. Muszę skończyć pracę i prezentacje na zaliczenie na studia, ale nie mam ochoty ani weny.. Do soboty muszę zdążyć niestety
Aha no i mamy śnieg[emoji300][emoji300]
@martosia a może wcale to nie PMS.. Kurcze to też może być objaw ciążowy. Jeszcze ta temp wyższa.... Ja bym się jeszcze nie poddawała
Aha no i mamy śnieg[emoji300][emoji300]
@martosia a może wcale to nie PMS.. Kurcze to też może być objaw ciążowy. Jeszcze ta temp wyższa.... Ja bym się jeszcze nie poddawała