reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Hej. Jak wam mija dzień? Ja się szykuję do pracy :-(
Dzis rano robiłam jajecznicę dla mojego i aż mnie wstrząsnęło jak ona śmierdzi.... Bleeee...
Ja mam termin @ na 20:-)

reklama
To za tydzień sie już posypią pierwsze testy :) Oby pozytywy!

U mnie natomiast zbliża się owulacja wielkimi krokami. Wczoraj test jeszcze negatywny ale obstawiam na dzisiaj pozytyw i owu na jutro. Musze dzisiaj wziąć meża w obroty a to w moim przypadku nie jest takie łatwe. Mój mąż nie chce "robić dziecka" tylko ma wyjść samo i weź tu z takim gadaj :)

U mnie natomiast zbliża się owulacja wielkimi krokami. Wczoraj test jeszcze negatywny ale obstawiam na dzisiaj pozytyw i owu na jutro. Musze dzisiaj wziąć meża w obroty a to w moim przypadku nie jest takie łatwe. Mój mąż nie chce "robić dziecka" tylko ma wyjść samo i weź tu z takim gadaj :)

Nic mu nie mów. Po prostu weź się za niego.

Mój ma tak samo. Nic mu nie mówię :-) jak narazie nie odmówił:-D
Odliczam dni do @ i się denerwuje... Od stycznia mam mieć w pracy darmowy pakiet medyczny. Ciekawe czy się załapie.

Ja wychowuje od 12 lat siostrę najmłodsza która jest ode mnie młodsza 20 lat [emoji2][emoji2]
Liczy się wspieranie a różnice idą w dal...
Super, że tak się udało, macie super kontakt. Ja mam przyrodniego brata młodszego o 18lat ale niestety inne domy i praktycznie wcale nie mamy kontaktu ...

Jak tam dziewczynki wasze przygotowania do Świąt? ☆☆☆:)
Ja póki co kończę remont:D Mam jeszcze macierzyński do końca grudnia wiec w przyszłym tygodniu na spokojnie będę ogarniać mieszkanie :)

Trzymam kciuki za testujące @martoosia04 @Integral ✊ Śmierdząca jajecznica to dobry objaw :D

My będziemy celować w synka, córkę już mamy. Niby łatwiej, no i raz się udało :)

Ja już dziś wkurw na M. miałam - więc chyba te nerwy przypadają idealnie w czas PMS. [emoji24] pomimo dobrze rokujące temp. od rana, jakoś kiepsko widzę tę ciążę :(

Mój mąż miał takie samo podejście jak staraliśmy się o pierwsze dziecko i sprawdziło się nam to idealnie jak niedługo zaczniemy starać się o drugie to myśle ze tez podejdziemy do tego na luzie

Ja już dziś wkurw na M. miałam - więc chyba te nerwy przypadają idealnie w czas PMS. [emoji24] pomimo dobrze rokujące temp. od rana, jakoś kiepsko widzę tę ciążę :(
No nie wiem W drugiej ciąży (pierwsza była tak dawno że nie pamiętam), miałam nerwa 100x większego niż przed okresem. Byłam chodzacą bombą :D

My do każdego podchodzilismy na luzie, a teraz tak bardzo chcemy że obawiam się spiny... Dlatego mojego nie katuję myślami o ciążę, niech chociaż plemniki żyją sobie bez stresu :D

reklama
A ja kończę o 12 i idę do domu chorować. Muszę skończyć pracę i prezentacje na zaliczenie na studia, ale nie mam ochoty ani weny.. Do soboty muszę zdążyć niestety

Aha no i mamy śnieg[emoji300][emoji300]

@martosia a może wcale to nie PMS.. Kurcze to też może być objaw ciążowy. Jeszcze ta temp wyższa.... Ja bym się jeszcze nie poddawała

Do góry