reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Która po transferze przyjmowała nospe? Jest wskazane można? Lekarz mówił że nie daje takich zalecen a odczuwam lekkie klucie do lędźwi i u mnie może być powodowany od lekkich skurczy, jak dobrze pamiętam z poprzedniego razu. Miała któraś tak?

Która po transferze przyjmowała nospe? Jest wskazane można? Lekarz mówił że nie daje takich zalecen a odczuwam lekkie klucie do lędźwi i u mnie może być powodowany od lekkich skurczy, jak dobrze pamiętam z poprzedniego razu. Miała któraś tak?
Ja brałam nospe i magnez, nospa 1 raz dziennie, magnez 3 razy dziennie

Ja miałam zlecony magnez trzy razy dziennie. Ale też kupiłam w razie czego No-spe do stosowania doraźnie w razie jakichś większych odczuwalnych skurczy (ale nie brałam ani razu ostatecznie).

ja miałam spore bóle okresowe od 2-3dpt i brałam no-spe doraźnie jak czułam że są silniejsze, teraz nie muszę bo już nie doskwierają tak mocno - chyba wtedy było zagnieżdżenie u mnie

ja miałam spore bóle okresowe od 2-3dpt i brałam no-spe doraźnie jak czułam że są silniejsze, teraz nie muszę bo już nie doskwierają tak mocno - chyba wtedy było zagnieżdżenie u mnie
Czyli to może być pozytywny objaw. Chyba wezmę nie są jakieś mocne ale pamiętam ze Ja miała później dość bolesne to brałam magne forte 3 razy dziennie. Może zacznę dawki zwiększać. A zanim mi lekarz odpisze to wezmę nospe dla spokoju.
A jak Cię juz od kawy odpycha to sie rozkręca;p mi niestety smakuje bardzo dobrze, w coazy też tak było musiałam bezkofeinowa pić, tak mi dobrze wchodziło;)

Normalnie 😅 bałam się, że po dupku, będę się gorzej czuć, bo wiele dziewczyn go odczuwa, ale na mnie chyba źle nie działa i czuję się dobrze. Jedyne co to budzę się grubo przed budzikiem i o dziwo jestem wyspana, mimo że ja to jestem ogromnym śpiochem, mam po milion drzemek i nie wstaje przed 7, tak teraz 6 i wstaje na równe nogi 😂

Ja cały czas testuje żeby zobaczyć jak się wypłukuje ovi, ale coś słabo schodzi, więc chyba po prostu pójdę na betę w czwartek bądź w piątek.

Ten mocniejszy jest z soboty czyli 9 dni po zastrzyku a 2dpt, a ten jaśniejszy z dziś czyli 11 dni po ovi.
Zobacz załącznik 1684030
codziennie robisz?

Miałam tak przy poprzednim nieudanym transferze. Przy obecnym mam zażywać magnez na 2 dni przed transferem a po transferze przez 3 dni nospe

reklama
Do góry