Nadrobilam z poltora dnia. Wykonczycie mnie [emoji14] a niechce zadnej pominąć bo aie przyzwyczailam do was i tez czekam na wasze kreseczki :*
Dziewczyny mój tescior z popołudnia jak wróciłam z pracy. Miałam iść jutro na kolejną betę ale chyba odpuszczę bo sama się nakręcam. Mam drugi test jeszcze bo kupiłam dwu pak (takie info- w Rossmanie testy quick&go dwupak po 15 zł )) to rano z pierwszego moczu jeszcEe raz zrobię
Zobacz załącznik 930647
Tez juz wyszukuje. Co chwile wrzucam cos nowego do koszyka na stronie smyka [emoji14] Wozek wybralismy juz.. itpOj byłabym bardzo szczęśliwa. Oglądałam już skarpetki niemowlęce jeszcze ciąży nie ma a ja już oglądam
Mamy po 3 imiona dla chlopca i dziewczynki. Tez sie nie potrafie zdecydowac. Ale chyba pojde w klasykeWybór imion to nie tak prosta sprawa jakby się wydawało
No a jak [emoji14]Tutaj z tego co obserwuje są same kobietki z jajem nie na kwasów i oby rak zostało [emoji1364]
Nie znam sie kurna nad tym.. nie wiem jak wy to tak szukacie. Mnie sie zdaje ze ciagle tala samaJa białawy Ale szyjka otwarta [emoji23]
DzieńdoberekCześć dziewczyny mogę do was dołączyć?
Ufff jak to dobrze ja tez pale i nie rzuceNo to nie lada wyczyn łał [emoji50] podziwiam Cię bo ile razy już tak próbowałam i niestety poddawałam się [emoji26][emoji26] próbowałam też z tabsami ale one kompletnie nie dla mnie takie sensacje co po nich miałam to masakra była
Mnie lekarz zabronił wrecz. Zbyt nerwowa jestem i jak rzuce to gorzej ze staraniami moze bycTrzeba wierzyć że da się radę, ja paliłam z 8 lat jak nie wiecej, na poczatku też ograniczałam ale zawsze wracałam, lekko nie było ale czego się od robi dla siebie,zdrowia, dzidzi i faceta który nie pali i mnie gonił zawsze a teraz już nie musi
Moj gin mowi ze to za późno. Bo i tak toksynki sa. Wiec albo z rok wczesniej ale nic na sile. Bo mozna bardziej dzidzi nerwami zaszkodzicA myślałam że tylko ja palę mimo to że się staram o dzidziusia :/ obiecałam sobie że rzucę odrazu jak zobaczę dwie kreski.
Oj kurcze. A myslalam ze my wszystkie razem na poczatek roku szkolnego posypiemy sie. Nastepny cykl twoj :*No i dostałam okres [emoji28]
Zaczynamy nowy cykl[emoji1303][emoji847]
My tez z lutego hehehe wiec kto wie.. vos jest w tych datachAle za to dopiero w lutym na moja 15 rocznice ślubu [emoji23][emoji23]
Ciekawe czy sobie prezent walne [emoji1319][emoji28][emoji28]