reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Wspomaga zapłodnienie, działa jak śluz płodny. Można go kupić w postaci aplikatorow lub w tubce ale wtedy trzeba użyć strzykawek żeby samemu zaaplikować. @Martosia to stosowała i się udało
Ma bardzo dobre recenzje, u mnie narazie 3 cykl stosowania i nie mam pojęcia czy pomoze. Nie sprawdzam jakkolwiek dni płodnych, tylko z apki korzystam
Hmm zobaczę 3 cykle z olejem z wiesiołka i castagnusem i jak nie pomoże to może skuszę sie na ten żel.
@Agu1531 ja takie jazdy miałam po plastrach nicoret... A z desmixanem 4 dni rzycalam i się udało.

reklama
Hmm zobaczę 3 cykle z olejem z wiesiołka i castagnusem i jak nie pomoże to może skuszę sie na ten żel.
@Agu1531 ja takie jazdy miałam po plastrach nicoret... A z desmixanem 4 dni rzycalam i się udało.
Zastanawiam się właśnie nad tym żeby spróbować jeszcze raz bo została mi prawie cała paczka a w razie czego to poprostu zaś go odstawie.

Dziękuję [emoji8][emoji8][emoji8] po tylu latach palenia rzucenie to duży szok dla organizmu ale moze jednak teraz @ już nie przyjdzie i będziesz miała 9 miesięcy spokoju za co też trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
No wszystko musi mieć czas żeby się unormowało, tak łatwo się nie poddam będę walczyć o 2 kreseczki. Ty też dasz radę wystarczy chcieć ja też trzymam kciuki za Ciebie i wszystkie dziewczyny żeby im się udało rzucić:tak::tak:

Cześć dziewczyny Mnie dziś obudził okropny ból brzucha jak by zaraz miała że mnie runąć @ A powinnam dostać jutro. Dawno tak nie miałam...

Dziewczyny! Przeszłam dziś sama siebie... Spałam do 12:00... Mąż nie wchodził bo bal się mojej złości, że mnie budzi. Dopiero w południe obudziła mnie telefonem mama... Masakra

Byłam ostatnio u mojego gina i zrobiłam badania tarczycowe, prolaktynę nawet mocz. I wszystko dobrze :) lekarza ze mną porozmawiał jak często są przytulanka i jak mu powiedziałam że co drugi dzień do owulacji i dzień po to stwierdził że za mało. Że powinno się cały cykl co drugi dzień. Bo czasem owulacja może się przesunąć a plemniki już nie są zdolne do zapłodnienia. Więc teraz muszę męża męczyć aż do okresu ;) więc będziemy próbować chociaż czasem mam dość i mi się nie chce bo ile można hehe
A znaleźli Ci przyczyne ciąży pozamacicznej? I jakie mialas objawy?

reklama
A znaleźli Ci przyczyne ciąży pozamacicznej? I jakie mialas objawy?
Nie. Nie znaleźli gdy po wszystkim poszłam na kontrolę do swojego gina to pytałam się jaki był powód. To powiedział że czasem się tak zdarza i zapłodnione jajeczko może się pomylić i zagnieździć tam gdzie nie powinno. A z objawów hmm spóźniał mi się okres test pozytywny . Poszłam na potwierdzenie ciąży ale w macicy pusto. Lekarz kazał zrobić betę i zadzwonić odebrałam wynik 200 z czymś było , nie pamietam dokładnie bo było to 5 lat temu. Zadzwoniłam do lekarza powiedziałam wynik powiedzial że wczesna ciąża i mam przyjść do niego za tydzień. Dwa dni później zaczęły się plamienia pojechałam na IP i okazało się poronienie w toku bo w macicy dalej nic nie było. Później do swojego lekarza poszłam z beta wynik był 60 czyli spadało . Ale ciągle krwawilam po dwóch tygodniach zadzwoniłam do gina i się pytam ile można krwawić po poronieniu. A on że mam znów betę zrobic i przyjsc. Odbieram wynik a tam ponad 2 tyś. Dzwonię do niego i mówię ile wyszło i zaczął mi gratulować ciąży ! Mówię mu przecież mówił pan że poroniłam odrazu musiałam jechać do niego do gabinetu zrobił USG i okazało się pozamaciczna. Wylondowalam w szpitalu leżałam tam 2 tyg ciągle sprawdzali betę czy spada jak spadła do połowy dali mi zastrzyki z metotreksatu. Dostałam skurczy jak do porodu i zaczęłam się oczyszczać. Obyło się bez operacji więc jajnik mam zachowany .

Do góry