reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

No ja właśnie ostatni wykorzystałam to Pink się nazywał, a te z allegro to jakie zamawiasz?
Zamówiłam taki pakiet 20 sztuk o czułości 10 kasetowe. Opłaca się bo wychodzi 1 zł za sztukę :) plus wysyłka . Czyli place 39.99 z przesyłką :) bardziej się opłaca niż w aptece . @ Malina też je kupowała z tego co pamiętam ;)

reklama
Zamówiłam taki pakiet 20 sztuk o czułości 10 kasetowe. Opłaca się bo wychodzi 1 zł za sztukę :) plus wysyłka . Czyli place 39.99 z przesyłką :) bardziej się opłaca niż w aptece . @ Malina też je kupowała z tego co pamiętam ;)
Ooooo no to i ja dzisiaj zamówię no to faktycznie tanio jak po 1 zl....testuj jutro trzymam kciuki za 2 kreseczki:)

Ja miałam tylko zastrzyk orvitelle bez clo w 9dc przy pęcherzyku 20mm. Od wczoraj mam bardzo dużo białego śluzu, dziś potop i bardzo gesty- nawet mąż zauważył bo zostało na nim tego towaru dość sporo [emoji51] aż się przestraszył co to [emoji23]
Rano miałam bardzo dziwny skorcz jak poszłam na pierwsze siusiu
No i wlasnie u mnie cos dziwnego. Po clo zastrzyk zostalam 31.12 w 7 dniu pecherzyk 25mm W 8dc owu 31 mm Dzis mnie rwiem sluz dziwny jakiś...

Totalny ciemnogród. A lekarz ktory jej to powiedział niepowinien miec kontaktow z ludzmi -.wcale. bo wiecej z niego szkody niz pożytku. Jak mozna bylo powiedziec kobiecie ktora przezywa najwiekszą prawdopodobnie traume w swoim zyciu- ze to byla jej wina. Debil. Niepotrafił odpowiednio zdiagnozowac przypadku więc najlepiej wyrzyć sie na kims.
Ja paliłam w ciazy. Corke prawie 20 lat temu urodzilam zdrowa w terminie. 10/10. Zadnych problemów nie miala ze zdrowiem nigdy. Zadnych chorob. Raz w zyciu tylko antybiotyk miała podany, bo nigdy nie bylo jej potrzebne. Okaz zdrowia do dzis.

To jeszcze tylko sete walnac i oby bylo dobrze

Ja też takie zamawiałam tylko z ebay ale jak je miałam to tak swirowałam że 5 dni po chciałam sprawdzać i sama siebie musiałam ganić teraz ostał mi się jeden 10mlu i 2 z clear Blue ale one poczekają stwierdziłam że już więcej ich nie zamawiam bo zamiast normalnej to urojoną ciążę będę miała

reklama
Do góry