Zamówiłam taki pakiet 20 sztuk o czułości 10 kasetowe. Opłaca się bo wychodzi 1 zł za sztukę plus wysyłka . Czyli place 39.99 z przesyłką bardziej się opłaca niż w aptece . @ Malina też je kupowała z tego co pamiętamNo ja właśnie ostatni wykorzystałam to Pink się nazywał, a te z allegro to jakie zamawiasz?
reklama
Kati 5805
Fanka BB :)
Ooooo no to i ja dzisiaj zamówię no to faktycznie tanio jak po 1 zl....testuj jutro trzymam kciuki za 2 kreseczkiZamówiłam taki pakiet 20 sztuk o czułości 10 kasetowe. Opłaca się bo wychodzi 1 zł za sztukę plus wysyłka . Czyli place 39.99 z przesyłką bardziej się opłaca niż w aptece . @ Malina też je kupowała z tego co pamiętam
No i wlasnie u mnie cos dziwnego. Po clo zastrzyk zostalam 31.12 w 7 dniu pecherzyk 25mm W 8dc owu 31 mm Dzis mnie rwiem sluz dziwny jakiś...Ja miałam tylko zastrzyk orvitelle bez clo w 9dc przy pęcherzyku 20mm. Od wczoraj mam bardzo dużo białego śluzu, dziś potop i bardzo gesty- nawet mąż zauważył bo zostało na nim tego towaru dość sporo [emoji51] aż się przestraszył co to [emoji23]
Rano miałam bardzo dziwny skorcz jak poszłam na pierwsze siusiu
Totalny ciemnogród. A lekarz ktory jej to powiedział niepowinien miec kontaktow z ludzmi -.wcale. bo wiecej z niego szkody niz pożytku. Jak mozna bylo powiedziec kobiecie ktora przezywa najwiekszą prawdopodobnie traume w swoim zyciu- ze to byla jej wina. Debil. Niepotrafił odpowiednio zdiagnozowac przypadku więc najlepiej wyrzyć sie na kims.
Ja paliłam w ciazy. Corke prawie 20 lat temu urodzilam zdrowa w terminie. 10/10. Zadnych problemów nie miala ze zdrowiem nigdy. Zadnych chorob. Raz w zyciu tylko antybiotyk miała podany, bo nigdy nie bylo jej potrzebne. Okaz zdrowia do dzis.
To jeszcze tylko sete walnac i oby bylo dobrze
Agu1531
Ja też takie zamawiałam tylko z ebay ale jak je miałam to tak swirowałam że 5 dni po chciałam sprawdzać i sama siebie musiałam ganić teraz ostał mi się jeden 10mlu i 2 z clear Blue ale one poczekają stwierdziłam że już więcej ich nie zamawiam bo zamiast normalnej to urojoną ciążę będę miałaZamówiłam taki pakiet 20 sztuk o czułości 10 kasetowe. Opłaca się bo wychodzi 1 zł za sztukę plus wysyłka . Czyli place 39.99 z przesyłką bardziej się opłaca niż w aptece . @ Malina też je kupowała z tego co pamiętam
Integral
Genialna myśl! Ale nysmy sie kóły kila razy dziennie [emoji33]A ja ostatnio wymyśliłam że powinny być takie urządzenia jak są glukometry dla cukrzyków, to żebyśmy mogły betę z krwi palca sprawdzać sobie sama
Może będziemy mieć z m prezent na urodzinyOoooo no to i ja dzisiaj zamówię no to faktycznie tanio jak po 1 zl....testuj jutro trzymam kciuki za 2 kreseczki
Jak pijesz no to na zdrowie. Nie pilam i nie pije, nawet okazjonalnie.To jeszcze tylko sete walnac i oby bylo dobrze
reklama
Anastka_92
Sa jakieś lepsze lub gorsze testy? Ja robiłam ostatnio płytowy z dzidzia w czapce na zdjęciu..No ja właśnie ostatni wykorzystałam to Pink się nazywał, a te z allegro to jakie zamawiasz?