reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

No ja właśnie ostatni wykorzystałam to Pink się nazywał, a te z allegro to jakie zamawiasz?
Zamówiłam taki pakiet 20 sztuk o czułości 10 kasetowe. Opłaca się bo wychodzi 1 zł za sztukę :) plus wysyłka . Czyli place 39.99 z przesyłką :) bardziej się opłaca niż w aptece . @ Malina też je kupowała z tego co pamiętam ;)

reklama
Zamówiłam taki pakiet 20 sztuk o czułości 10 kasetowe. Opłaca się bo wychodzi 1 zł za sztukę :) plus wysyłka . Czyli place 39.99 z przesyłką :) bardziej się opłaca niż w aptece . @ Malina też je kupowała z tego co pamiętam ;)
Ooooo no to i ja dzisiaj zamówię no to faktycznie tanio jak po 1 zl....testuj jutro trzymam kciuki za 2 kreseczki:)

Ja miałam tylko zastrzyk orvitelle bez clo w 9dc przy pęcherzyku 20mm. Od wczoraj mam bardzo dużo białego śluzu, dziś potop i bardzo gesty- nawet mąż zauważył bo zostało na nim tego towaru dość sporo [emoji51] aż się przestraszył co to [emoji23]
Rano miałam bardzo dziwny skorcz jak poszłam na pierwsze siusiu
No i wlasnie u mnie cos dziwnego. Po clo zastrzyk zostalam 31.12 w 7 dniu pecherzyk 25mm W 8dc owu 31 mm Dzis mnie rwiem sluz dziwny jakiś...

Totalny ciemnogród. A lekarz ktory jej to powiedział niepowinien miec kontaktow z ludzmi -.wcale. bo wiecej z niego szkody niz pożytku. Jak mozna bylo powiedziec kobiecie ktora przezywa najwiekszą prawdopodobnie traume w swoim zyciu- ze to byla jej wina. Debil. Niepotrafił odpowiednio zdiagnozowac przypadku więc najlepiej wyrzyć sie na kims.
Ja paliłam w ciazy. Corke prawie 20 lat temu urodzilam zdrowa w terminie. 10/10. Zadnych problemów nie miala ze zdrowiem nigdy. Zadnych chorob. Raz w zyciu tylko antybiotyk miała podany, bo nigdy nie bylo jej potrzebne. Okaz zdrowia do dzis.

To jeszcze tylko sete walnac i oby bylo dobrze

Ja też takie zamawiałam tylko z ebay ale jak je miałam to tak swirowałam że 5 dni po chciałam sprawdzać i sama siebie musiałam ganić teraz ostał mi się jeden 10mlu i 2 z clear Blue ale one poczekają stwierdziłam że już więcej ich nie zamawiam bo zamiast normalnej to urojoną ciążę będę miała

reklama
Do góry