reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Rzuciłam siła woli nie brałam niczego innego,4 dni się przemęczyłam tylko a teraz wogóle mnie nie ciągnie do nich nawet nie myślę o papierosach:biggrin2:
No to nie lada wyczyn łał [emoji50] podziwiam Cię bo ile razy już tak próbowałam i niestety poddawałam się [emoji26][emoji26] próbowałam też z tabsami ale one kompletnie nie dla mnie takie sensacje co po nich miałam to masakra była

reklama
No to nie lada wyczyn łał [emoji50] podziwiam Cię bo ile razy już tak próbowałam i niestety poddawałam się [emoji26][emoji26] próbowałam też z tabsami ale one kompletnie nie dla mnie takie sensacje co po nich miałam to masakra była
Ja 4 lata temu rzuciłam z desmoxanem. Do dziś nie pale

Trzeba wierzyć że da się radę, ja paliłam z 8 lat jak nie wiecej, na poczatku też ograniczałam ale zawsze wracałam, lekko nie było ale czego się od robi dla siebie,zdrowia, dzidzi i faceta który nie pali i mnie gonił zawsze a teraz już nie musi:biggrin2:

A ten żel na co? Pierwsze słyszę.

Wspomaga zapłodnienie, działa jak śluz płodny. Można go kupić w postaci aplikatorow lub w tubce ale wtedy trzeba użyć strzykawek żeby samemu zaaplikować. @Martosia to stosowała i się udało
Ma bardzo dobre recenzje, u mnie narazie 3 cykl stosowania i nie mam pojęcia czy pomoze. Nie sprawdzam jakkolwiek dni płodnych, tylko z apki korzystam

Ja 4 lata temu rzuciłam z desmoxanem. Do dziś nie pale
No wlasnie po desmoxanie miałam takie przeboje a czułam się tragicznie ospała bez siły i jakiejkolwiek energii uderzenia gorąca takie że w nocy mnie budziły i szukałam zimna raz poszłam nawet do łazienki spać na plytkach bo najzimniej było a myślałam że się ugotuje z gorącą i jak na dużej bani chodziłam. Dlatego zrezygnowałam

Dzień dobry wszystkim, cudownie jest obudzić się u siebie w łóżku po 2 tygodniach pobytu u teściowej na Święta i Sylwestra. Ostatni dzień laby i od jutra do pracy.
Kati 5805 trzymam kciuki żeby jednak @ nie przyszła.
Ja mam @ dostać 16.01 czyli w same urodziny
a mi wypada @tez w dniu urodzin 5 dni pp Tobie;)

Trzeba wierzyć że da się radę, ja paliłam z 8 lat jak nie wiecej, na poczatku też ograniczałam ale zawsze wracałam, lekko nie było ale czego się od robi dla siebie,zdrowia, dzidzi i faceta który nie pali i mnie gonił zawsze a teraz już nie musi:biggrin2:
A no widzisz tu miałaś dodatkową motywację [emoji3] niestety mój facet też pali i nie ma kto mnie tak dodatkowo zmotywować po za sama sobą i synkiem jak widzi że idę na fajkę to mammmooo miałaś rzucić żeby dzidziuś jak będzie to zdrowy był . [emoji28]

reklama
Dziewczyny mnie ten seks wykonczy;), jestem taka zmeczona jakbym codziennie w gorach byla;) codziennie ogolony elegancki boberek:) wypachniona i wygibasy:) dzisiaj mialam tak mokro ze fiutka nie czulam ‍♀️Maskara jakas moglabym film ogladac i obiad gotowacjuz se wyobrazalam ze sie bzykam z najeskowniejszym chlopem na ziemi i nicWitam nowe kolezanki:)

Do góry