reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Rzuciłam siła woli nie brałam niczego innego,4 dni się przemęczyłam tylko a teraz wogóle mnie nie ciągnie do nich nawet nie myślę o papierosach:biggrin2:
No to nie lada wyczyn łał [emoji50] podziwiam Cię bo ile razy już tak próbowałam i niestety poddawałam się [emoji26][emoji26] próbowałam też z tabsami ale one kompletnie nie dla mnie takie sensacje co po nich miałam to masakra była

reklama
No to nie lada wyczyn łał [emoji50] podziwiam Cię bo ile razy już tak próbowałam i niestety poddawałam się [emoji26][emoji26] próbowałam też z tabsami ale one kompletnie nie dla mnie takie sensacje co po nich miałam to masakra była
Ja 4 lata temu rzuciłam z desmoxanem. Do dziś nie pale

Trzeba wierzyć że da się radę, ja paliłam z 8 lat jak nie wiecej, na poczatku też ograniczałam ale zawsze wracałam, lekko nie było ale czego się od robi dla siebie,zdrowia, dzidzi i faceta który nie pali i mnie gonił zawsze a teraz już nie musi:biggrin2:

A ten żel na co? Pierwsze słyszę.

Wspomaga zapłodnienie, działa jak śluz płodny. Można go kupić w postaci aplikatorow lub w tubce ale wtedy trzeba użyć strzykawek żeby samemu zaaplikować. @Martosia to stosowała i się udało
Ma bardzo dobre recenzje, u mnie narazie 3 cykl stosowania i nie mam pojęcia czy pomoze. Nie sprawdzam jakkolwiek dni płodnych, tylko z apki korzystam

Ja 4 lata temu rzuciłam z desmoxanem. Do dziś nie pale
No wlasnie po desmoxanie miałam takie przeboje a czułam się tragicznie ospała bez siły i jakiejkolwiek energii uderzenia gorąca takie że w nocy mnie budziły i szukałam zimna raz poszłam nawet do łazienki spać na plytkach bo najzimniej było a myślałam że się ugotuje z gorącą i jak na dużej bani chodziłam. Dlatego zrezygnowałam

Dzień dobry wszystkim, cudownie jest obudzić się u siebie w łóżku po 2 tygodniach pobytu u teściowej na Święta i Sylwestra. Ostatni dzień laby i od jutra do pracy.
Kati 5805 trzymam kciuki żeby jednak @ nie przyszła.
Ja mam @ dostać 16.01 czyli w same urodziny
a mi wypada @tez w dniu urodzin 5 dni pp Tobie;)

Trzeba wierzyć że da się radę, ja paliłam z 8 lat jak nie wiecej, na poczatku też ograniczałam ale zawsze wracałam, lekko nie było ale czego się od robi dla siebie,zdrowia, dzidzi i faceta który nie pali i mnie gonił zawsze a teraz już nie musi:biggrin2:
A no widzisz tu miałaś dodatkową motywację [emoji3] niestety mój facet też pali i nie ma kto mnie tak dodatkowo zmotywować po za sama sobą i synkiem jak widzi że idę na fajkę to mammmooo miałaś rzucić żeby dzidziuś jak będzie to zdrowy był . [emoji28]

reklama
Dziewczyny mnie ten seks wykonczy;), jestem taka zmeczona jakbym codziennie w gorach byla;) codziennie ogolony elegancki boberek:) wypachniona i wygibasy:) dzisiaj mialam tak mokro ze fiutka nie czulam ‍♀️Maskara jakas moglabym film ogladac i obiad gotowacjuz se wyobrazalam ze sie bzykam z najeskowniejszym chlopem na ziemi i nicWitam nowe kolezanki:)

Do góry