reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Agatka witam cię kochana tutaj :* Rok 2019 jest nasz słońce i teraz już będzie tylko dobrze.

Ja też palę ;/ tzn od pozytywnego testu nie palę ale kurcze nadal korci ale nie poddam się, teram mam swoją małą wielką motywację do działania :)

Kobietka301 szkoda że nie możesz go sprzedawać dalej :) Byłby biznes jak ta lala :D

reklama
A no widzisz tu miałaś dodatkową motywację [emoji3] niestety mój facet też pali i nie ma kto mnie tak dodatkowo zmotywować po za sama sobą i synkiem jak widzi że idę na fajkę to mammmooo miałaś rzucić żeby dzidziuś jak będzie to zdrowy był . [emoji28]
Musisz sama tego chcieć,trzeba się przemęczyć swoje kochana ale uwierz mi że te uderzenia gorąca i zimna miną to siedzi w głowie....ja już nie mam .....moim zmartwieniem to teraz parę kilo do przodu. A facet jak zobaczy że na serio rzucasz to może i on spróbuje, wiadomo nic na siłę

Cześć wam kobitki ! Mnie dziś obudził okropny ból brzucha jak by zaraz miała że mnie runąć @ dawno tego nie czułam... A powinnam dostać jutro. Żeby franca w tym miesiącu nie zawitała.

Agatka witam cię kochana tutaj :* Rok 2019 jest nasz słońce i teraz już będzie tylko dobrze.

Ja też palę ;/ tzn od pozytywnego testu nie palę ale kurcze nadal korci ale nie poddam się, teram mam swoją małą wielką motywację do działania :)

Kobietka301 szkoda że nie możesz go sprzedawać dalej :) Byłby biznes jak ta lala :D
A myślałam że tylko ja palę mimo to że się staram o dzidziusia :/ obiecałam sobie że rzucę odrazu jak zobaczę dwie kreski.

Musisz sama tego chcieć,trzeba się przemęczyć swoje kochana ale uwierz mi że te uderzenia gorąca i zimna miną to siedzi w głowie....ja już nie mam .....moim zmartwieniem to teraz parę kilo do przodu. A facet jak zobaczy że na serio rzucasz to może i on spróbuje, wiadomo nic na siłę
No to pewnie właśnie jest to że niby chce ale.... zawsze jest to ale........ [emoji26]

Byłam ostatnio u mojego gina i zrobiłam badania tarczycowe, prolaktynę nawet mocz. I wszystko dobrze :) lekarza ze mną porozmawiał jak często są przytulanka i jak mu powiedziałam że co drugi dzień do owulacji i dzień po to stwierdził że za mało. Że powinno się cały cykl co drugi dzień. Bo czasem owulacja może się przesunąć a plemniki już nie są zdolne do zapłodnienia. Więc teraz muszę męża męczyć aż do okresu ;) więc będziemy próbować chociaż czasem mam dość i mi się nie chce bo ile można hehe

A ja wam po wiem że moje libido wogule spadło do zera od jakichś 2 miesięcy kompletnie mi się nie chce nawet jak jestem przed owu gdzie zawsze chcica sama była a mój już na fochu chodzi.

reklama
Wiem kochana,ale trzymam kciuki że Ci się uda:tak::tak::tak::tak:, ja po rzuceniu mam dziwne cykle,a wcześniej wszystko punktualnie było i to taka zmiana dla mnie
Dziękuję [emoji8][emoji8][emoji8] po tylu latach palenia rzucenie to duży szok dla organizmu ale moze jednak teraz @ już nie przyjdzie i będziesz miała 9 miesięcy spokoju za co też trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

Do góry