reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Agatka witam cię kochana tutaj :* Rok 2019 jest nasz słońce i teraz już będzie tylko dobrze.

Ja też palę ;/ tzn od pozytywnego testu nie palę ale kurcze nadal korci ale nie poddam się, teram mam swoją małą wielką motywację do działania :)

Kobietka301 szkoda że nie możesz go sprzedawać dalej :) Byłby biznes jak ta lala :D

reklama
A no widzisz tu miałaś dodatkową motywację [emoji3] niestety mój facet też pali i nie ma kto mnie tak dodatkowo zmotywować po za sama sobą i synkiem jak widzi że idę na fajkę to mammmooo miałaś rzucić żeby dzidziuś jak będzie to zdrowy był . [emoji28]
Musisz sama tego chcieć,trzeba się przemęczyć swoje kochana ale uwierz mi że te uderzenia gorąca i zimna miną to siedzi w głowie....ja już nie mam .....moim zmartwieniem to teraz parę kilo do przodu. A facet jak zobaczy że na serio rzucasz to może i on spróbuje, wiadomo nic na siłę

Cześć wam kobitki ! Mnie dziś obudził okropny ból brzucha jak by zaraz miała że mnie runąć @ dawno tego nie czułam... A powinnam dostać jutro. Żeby franca w tym miesiącu nie zawitała.

Agatka witam cię kochana tutaj :* Rok 2019 jest nasz słońce i teraz już będzie tylko dobrze.

Ja też palę ;/ tzn od pozytywnego testu nie palę ale kurcze nadal korci ale nie poddam się, teram mam swoją małą wielką motywację do działania :)

Kobietka301 szkoda że nie możesz go sprzedawać dalej :) Byłby biznes jak ta lala :D
A myślałam że tylko ja palę mimo to że się staram o dzidziusia :/ obiecałam sobie że rzucę odrazu jak zobaczę dwie kreski.

Musisz sama tego chcieć,trzeba się przemęczyć swoje kochana ale uwierz mi że te uderzenia gorąca i zimna miną to siedzi w głowie....ja już nie mam .....moim zmartwieniem to teraz parę kilo do przodu. A facet jak zobaczy że na serio rzucasz to może i on spróbuje, wiadomo nic na siłę
No to pewnie właśnie jest to że niby chce ale.... zawsze jest to ale........ [emoji26]

Byłam ostatnio u mojego gina i zrobiłam badania tarczycowe, prolaktynę nawet mocz. I wszystko dobrze :) lekarza ze mną porozmawiał jak często są przytulanka i jak mu powiedziałam że co drugi dzień do owulacji i dzień po to stwierdził że za mało. Że powinno się cały cykl co drugi dzień. Bo czasem owulacja może się przesunąć a plemniki już nie są zdolne do zapłodnienia. Więc teraz muszę męża męczyć aż do okresu ;) więc będziemy próbować chociaż czasem mam dość i mi się nie chce bo ile można hehe

A ja wam po wiem że moje libido wogule spadło do zera od jakichś 2 miesięcy kompletnie mi się nie chce nawet jak jestem przed owu gdzie zawsze chcica sama była a mój już na fochu chodzi.

reklama
Wiem kochana,ale trzymam kciuki że Ci się uda:tak::tak::tak::tak:, ja po rzuceniu mam dziwne cykle,a wcześniej wszystko punktualnie było i to taka zmiana dla mnie
Dziękuję [emoji8][emoji8][emoji8] po tylu latach palenia rzucenie to duży szok dla organizmu ale moze jednak teraz @ już nie przyjdzie i będziesz miała 9 miesięcy spokoju za co też trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

Do góry