reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Wow gratulacje...
Bezcenny widok[emoji7][emoji7]Powodzenia... dla wszystkich

Witajcie dziewczyny.
Trochę zniklam ale jestem.
Okres był straszny, bolsesny, obfity. We wtorek do gina idę na kontrolę.
Rzucialam się trochę w wir pracy.
Ciągle się kluce się z mężem. Przykre to bo on nie rozumie że po 12 godzinach pracy mogę nie mieć ochoty na sex. [emoji53]
I nie stery te klutnie sprawiają że zaczynam mieć wątpliwości czy jesteśmy dobranym małżeństwem. A najgorsze w tym że rok 2019 jest pięknym rokiem. Moje dziewczyny są z 11' i 13' uwielbiam lata nie parzyste. Tylko jak się starać jak jak w domu latają pioruny [emoji849][emoji848][emoji852]
Lepiej sie kłócić niz nie odzywać [emoji14]
A jak jeszcze mu sie chce to tylko sie cieszyc hehe
Moj tez nie rozumiał swojego czasu dlaczego 22 ja spie !!! I zdziwiony ze mnie o 23-24 nie mogl dobudzic. Nastepny dzien miał focha ze chyba udawałam [emoji23][emoji23][emoji23]
No to wiesz co zrobilam ? Ustawiałam budzik i zaczelam ja go budzic o 4 rano [emoji23][emoji23][emoji23]

A swoją drogą niezly rozstrzał mamy [emoji23][emoji23][emoji23] Wiecznie piekne i młode i to najwazniejsze
Wiesz nie metryka tylko młodość w głowie. Metryka kłamie. Ostatnio byłam u Pani Dietetyk i robiła mi takie badanie tkanki i wyszedł wiek metaboliczny 27 lat [emoji12] no to jak tu się nie starać [emoji12][emoji12]

reklama
Kobietki, tak sobie myślę.... moze to idiotyczne, ale zapytam.
Jak jestem po zastrzyki ovitralle , to robie testy o czulosci 10, aby sprawdzic, jak dlugo utrzyma sie hcg.Moze jest sens robic test o czulosci 25, ktore pewnie szybciej zrobia sie biale niz te, o czulosci 10 ...
Juz kombinuje jak kon pod gore :/

A po co je robic ?

Do góry