reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Wow gratulacje...
Bezcenny widok[emoji7][emoji7]Powodzenia... dla wszystkich

Witajcie dziewczyny.
Trochę zniklam ale jestem.
Okres był straszny, bolsesny, obfity. We wtorek do gina idę na kontrolę.
Rzucialam się trochę w wir pracy.
Ciągle się kluce się z mężem. Przykre to bo on nie rozumie że po 12 godzinach pracy mogę nie mieć ochoty na sex. [emoji53]
I nie stery te klutnie sprawiają że zaczynam mieć wątpliwości czy jesteśmy dobranym małżeństwem. A najgorsze w tym że rok 2019 jest pięknym rokiem. Moje dziewczyny są z 11' i 13' uwielbiam lata nie parzyste. Tylko jak się starać jak jak w domu latają pioruny [emoji849][emoji848][emoji852]
Lepiej sie kłócić niz nie odzywać [emoji14]
A jak jeszcze mu sie chce to tylko sie cieszyc hehe
Moj tez nie rozumiał swojego czasu dlaczego 22 ja spie !!! I zdziwiony ze mnie o 23-24 nie mogl dobudzic. Nastepny dzien miał focha ze chyba udawałam [emoji23][emoji23][emoji23]
No to wiesz co zrobilam ? Ustawiałam budzik i zaczelam ja go budzic o 4 rano [emoji23][emoji23][emoji23]

A swoją drogą niezly rozstrzał mamy [emoji23][emoji23][emoji23] Wiecznie piekne i młode i to najwazniejsze
Wiesz nie metryka tylko młodość w głowie. Metryka kłamie. Ostatnio byłam u Pani Dietetyk i robiła mi takie badanie tkanki i wyszedł wiek metaboliczny 27 lat [emoji12] no to jak tu się nie starać [emoji12][emoji12]

reklama
Kobietki, tak sobie myślę.... moze to idiotyczne, ale zapytam.
Jak jestem po zastrzyki ovitralle , to robie testy o czulosci 10, aby sprawdzic, jak dlugo utrzyma sie hcg.Moze jest sens robic test o czulosci 25, ktore pewnie szybciej zrobia sie biale niz te, o czulosci 10 ...
Juz kombinuje jak kon pod gore :/

A po co je robic ?

Do góry