reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Wow gratulacje...
Bezcenny widok[emoji7][emoji7]Powodzenia... dla wszystkich

Witajcie dziewczyny.
Trochę zniklam ale jestem.
Okres był straszny, bolsesny, obfity. We wtorek do gina idę na kontrolę.
Rzucialam się trochę w wir pracy.
Ciągle się kluce się z mężem. Przykre to bo on nie rozumie że po 12 godzinach pracy mogę nie mieć ochoty na sex. [emoji53]
I nie stery te klutnie sprawiają że zaczynam mieć wątpliwości czy jesteśmy dobranym małżeństwem. A najgorsze w tym że rok 2019 jest pięknym rokiem. Moje dziewczyny są z 11' i 13' uwielbiam lata nie parzyste. Tylko jak się starać jak jak w domu latają pioruny [emoji849][emoji848][emoji852]
To wszysto stres. Każdy ma gorsze dni. A z mężem się dogadasz spokojnie. Najważniejsze że po sprzeczkach docjodzi do porozumienia... To nasz rok!

reklama
Dziewczyny a tak z innej beczki.
Pierwsza część cyklu no to wiadomo- aktywność ile fabryka dała.
Druga część juz po owu, oczekując na kreseczki czyli w czasie implantacji zarodka.. powstrzymujecie sie od przytulania ? Czy tez macie obawy lub wiadomosci ze ewentualny orgazm itp moze wpłynąć negatywnie?
Ja jak mam wene to się przytulam.... To jak najbardziej dozwolone o ilewszystko jest ok.

Ja sie tak zle czułam szybko bo już pare dni po owu ze nawet mi sie nie chciało [emoji14] glowa mnie przez 4 dni bolala potem zrobiłam test i dopóki nie zobacze przyrostu bety to nie umiem sie skupić [emoji14]
Poza tym my w tym cyklu robiliśmy to 17 razy bo taki był dlugi [emoji14] więc troche mamy dość :D
My 13 do 3 stycznia. [emoji12]Idziemy na rekord!

Jak dostalas zastrzyk we czwartek. Dzialas czwwartek i to ostro. No i powinnas byc w sobote na potwierdzenie. A najlepiej juz w piatek czy peklo.
Ja mialam w dniu podania zastrzyku 25mm a na potwierdzeniu peklo 31mm oraz 20mm ( dwa!) I cos mruczał o blizniakach [emoji14]
Teoretycznie 14 dni po owu kazal czekac. A ja wlasnie wracam z 10 testami do domu [emoji14]
Oooo bliźniaki! Też bym chciała...

Wow gratulacje...
Bezcenny widok[emoji7][emoji7]Powodzenia... dla wszystkich

Witajcie dziewczyny.
Trochę zniklam ale jestem.
Okres był straszny, bolsesny, obfity. We wtorek do gina idę na kontrolę.
Rzucialam się trochę w wir pracy.
Ciągle się kluce się z mężem. Przykre to bo on nie rozumie że po 12 godzinach pracy mogę nie mieć ochoty na sex. [emoji53]
I nie stery te klutnie sprawiają że zaczynam mieć wątpliwości czy jesteśmy dobranym małżeństwem. A najgorsze w tym że rok 2019 jest pięknym rokiem. Moje dziewczyny są z 11' i 13' uwielbiam lata nie parzyste. Tylko jak się starać jak jak w domu latają pioruny [emoji849][emoji848][emoji852]
Tak właśnie sobie przeanalizowałam że u mnie cała trójka nieparzysta :) 99, 03, 07 :) no to może teraz 19 :)

reklama
Do góry