reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Ale czy wzrośnie? Cały czas czuję ciągnięcie w brzuchu jakbym miała dostać @. Dziewczyny jestem naprawdę przerażona, jakoś nie potrafię uwierzyć że będzie dobrze. Zazdroszczę tym kobietom które zachodzą po raz pierwszy szczęśliwie za pierwszym drugim cyklem i mają tą słodka nieświadomość i są pewnie że jak test wyszedł pozytywnie to teraz tylko czekać na dzidzię
Wszystko będzie dobrze zobaczysz ❤
Nie zamartwiaj sie na zapas..szkoda zdrówka ❤

reklama
Dziewczyny musimy myslec Pozytywnie!!!! Bo zwarjujemy, wiecie ile glowa moze zdzialac;) wiec glowa do gory i kazda ma rozkaz zajsc w ciaze:) ja juz sie obkupilam w stroj ;);) i jak moj mnir nie wkurzy to bedzie seks stuleciaoby sie oplacalodziewczyny musi troche pobolewac przeciez to wielka zmiana w organizmie!!!
Jak rozkaz to rozkaz!
Uuuu i co.stroj pielegniary? Haha juz widze mine twojeo męża..pacjent taki że będzie ubolewał i skarżył sie na każdy ból..ulecz go :p:p:p

Większość znajomych, które miałam przechodziły przez spore problemy z zajściem w ciążę (Hashimoto, pcos, IO). Starałam się je wspierać w tym i podnosić na duchu, ale jak tylko temat schodził na moją ciążę to już pesymistyczne wizję typu "zbadaj się bo na pewno masz chora tarczyce i jajniki". Zakończyłam te znajomości, bo były strasznie toksyczne dla mojej psychiki i wpadłam w dołek depresyjny. Teraz nawet nie wiedzą, że się staram.
Dobrze zrobiłaś..
Nie sluchaj kogos, sluchaj siebie i swojego serca. Dziwne znajome i tyle w temacie.

Czesc dziewczyny,
Mam na imię Ania, 26 lat. Od sierpnia nie stosuje antykoncepcji. W grudniu byłam u gin i zleciła mi badania krwi, ekografie piersi i zrobiła usg i cytologię. 16go idę na kolejna wizytę. Ekografia Ok, moje jajniki i macica tez :p A i przepisała mi kwas foliowy (który i tak już zażywałam).
Odkąd odstawiłam plastry mój cykl kompletnie zeswirowal - z 29 dniowego przeszedł na 25 a potem na 22 dniowy... teraz chyba wraca do normy bo teoretycznie wg aplikacji (tak wiem, bardzo to naukowe ^^) spóźnia mi się 5 dni a testy negatywne.
Trochę się boje tych wyników badań krwi bo tyle dziewczyn w moim wieku nie może zajść... a z drugiej strony chyba połowa moich znajomych była w ciąży w 2018.

Czesc dziewczyny,
Mam na imię Ania, 26 lat. Od sierpnia nie stosuje antykoncepcji. W grudniu byłam u gin i zleciła mi badania krwi, ekografie piersi i zrobiła usg i cytologię. 16go idę na kolejna wizytę. Ekografia Ok, moje jajniki i macica tez [emoji14] A i przepisała mi kwas foliowy (który i tak już zażywałam).
Odkąd odstawiłam plastry mój cykl kompletnie zeswirowal - z 29 dniowego przeszedł na 25 a potem na 22 dniowy... teraz chyba wraca do normy bo teoretycznie wg aplikacji (tak wiem, bardzo to naukowe ^^) spóźnia mi się 5 dni a testy negatywne.
Trochę się boje tych wyników badań krwi bo tyle dziewczyn w moim wieku nie może zajść... a z drugiej strony chyba połowa moich znajomych była w ciąży w 2018.
Też jestem w Twoim wieku i aż się boję dalej szukać problemów na razie tylko Hashimoto odkryte.....

[emoji50] matulu...a jak przyjeżdża to na ile? A jak trafi ci sie wtedy @ [emoji33][emoji33][emoji14]

Oj teraz sierpień i październik wbił w okres bo przesunął mi się o 6 dni szybciej [emoji849][emoji32][emoji849] ale kto nie próbuje to nie wygrywa [emoji23][emoji23][emoji23]mąż jest 1,5 tyg tylko w dni płodne albo się uda albo nie , a najgorsze to ze musi sobie samolot miesiąc przed wylotem wykupić ... to gorsze niż w totka [emoji52][emoji23]

reklama
Do góry