reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

No właśnie za bardzo mi nie wyjaśnił. Powiedział tylko, żeby odstawić suplementy typu żelazo, witaminy i chyba coś jeszcze ale nie biorę nic oprócz kwasu foliowego, więc nie zapadło mi w pamięć. Też nie padła nazwa kwasu foliowego, czego jestem pewna więc dopiero później skojarzyłam, że suplementy to suplementy i poniekąd kwas foliowy to też suplement.
Mi Endo kazała brać cały czas kwas foliowy witaminę D i selen po sprawdzeniu poziomu.

reklama
Może suplementy mogą jakoś wpłynąć na wyniki przeciwciał, no nie wiem. Ale z tego co się rozczytywałam u wujka google to wszystkie dziewczyny przy euthyroxie stosują też kwas foliowy, więc chyba nie szkodzi :p
No mi wręcz kazała go brać przy staraniach tak samo jak i witaminę D a jedynie selen niby obniża przeciwciala .

U mnie tak samo ...
odkleja mi się łożysko muszę szybko brać leki [emoji849]
Dziewczynki jestem po trzech poronieniach ,w tym jedne z powodu odklejenie się łożyska więc wiem co piszecie. Właśnie mówiłam mężowi wczoraj że super że test pozytywny ale dla dla nas jeszcze to no nie znaczy, jasne że człowiek się cieszy ale patrzy na na razie to z dystansem i czeka na rozwój wypadków :( trudno uwierzyć że tym razem będzie dobrze

Sent from my ALE-L21 using Forum BabyBoom mobile app

Pięknie @Ann89 cudowne wieści!! 3mam kciuki za Ciebie[emoji110][emoji110][emoji110][emoji3590]
P.S stosowałaś luteine po owulacji?
Dziękuję ;* Tak kochana brałam luteinę tak od 18dc do 28dc. Lekarz kazał mi od 14dc ale kurcze bałam się że zablokuje owulacje a że mam ok 18-20dc to tak postanowiłam wziasc

Sent from my ALE-L21 using Forum BabyBoom mobile app

Dzień dobry dziewczynki.
Chyba nigdy nie polubie wczesnego wstawania :oo:pierwsze co w pracy kawa na obudzenie..

@adzik cześć, czekaj na dzien spodziewanej @, Jak nie przyjdzie wtedy testuj ;) pozdrawiam i zapraszamy.

reklama
Do góry