reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Ja świeżo po wizycie. Potwierdzona wczorajsza owu- 8dc.
Teraz mam czekać 14 dni oraz łykać metformax i duphaston.
I chyba robie ostatni cykl podejscie nadzorowane. Wykańczaja te latania tabsy itp. Przez to mam wrazenie ze sie nie udaje i teraz tez sie nie uda
20190102_180424.jpeg
20190102_180411.jpeg

Ja czekam do poniedziałku z testem, co ma być to będzie ...ale owu nie czułam w tym cyklu więc pewnie lipa mnie cycki bolą tak jak zawsze przed okresem

reklama
Ja czekam do poniedziałku z testem, co ma być to będzie ...ale owu nie czułam w tym cyklu więc pewnie lipa mnie cycki bolą tak jak zawsze przed okresem
Ja testować powinnam 9.01 ale chyba skusze sie 6.01 bo boje sie odstawić te Luteinę. Ale też sie nie czuję. 7 dni do @ cycki tylko ciężkie ale to normalne. Jedyne co to wody pije bardzo dużo.... Jakbym non stop kaca miała :) takie pragnienie [emoji23][emoji3]

Do góry