nikolka1203
Fanka BB :)
Ja też termin na jutro jak pamiętasz, czuję ból brzucha i mokro jak na @ zawsze także nawet nie testuje bo nie ma sensu.Zrobiłam i nie jest w ciąży ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też termin na jutro jak pamiętasz, czuję ból brzucha i mokro jak na @ zawsze także nawet nie testuje bo nie ma sensu.Zrobiłam i nie jest w ciąży ...
[emoji173]gratulacje [emoji16]Witam [emoji2] U mnie się już sytuacja rozjasnila.. byłam rano na becie wynik 61, więc to na pewno ciąża
W piątek powtórzę.
Może za wcześnie ?
Ja dokładnie tak samo... Tyle że termin @ na jutro... [emoji17]Ja czekam do poniedziałku z testem, co ma być to będzie ...ale owu nie czułam w tym cyklu więc pewnie lipa mnie cycki bolą tak jak zawsze przed okresem
Ototototo!Co będzie to będzie oby zobaczyć kreseczki w 2019 [emoji1319][emoji7]
Ja testować powinnam 9.01 ale chyba skusze sie 6.01 bo boje sie odstawić te Luteinę. Ale też sie nie czuję. 7 dni do @ cycki tylko ciężkie ale to normalne. Jedyne co to wody pije bardzo dużo.... Jakbym non stop kaca miała takie pragnienie [emoji23][emoji3]Ja czekam do poniedziałku z testem, co ma być to będzie ...ale owu nie czułam w tym cyklu więc pewnie lipa mnie cycki bolą tak jak zawsze przed okresem