reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

reklama
Hej dziewczyny ;) Ja mam na imię Magda za niedługo skończe 22 lata.Od czerwca ubiegłego roku staram się z partnerem o dziecko ;) na koncie niestety ciąża biochemiczna po której miałam przerwę ze względu na badania ;) teraz pod kontrolą ginekologa i endokrynologa zaczynamy starania ;) Powodzenia dla staraczek 2019 ;))
Cześć zapraszamy do Nas:):)

Hej dziewczyny ;) Ja mam na imię Magda za niedługo skończe 22 lata.Od czerwca ubiegłego roku staram się z partnerem o dziecko ;) na koncie niestety ciąża biochemiczna po której miałam przerwę ze względu na badania ;) teraz pod kontrolą ginekologa i endokrynologa zaczynamy starania ;) Powodzenia dla staraczek 2019 ;))

Trzymam kciuki za koleżankę [emoji7][emoji7]
Będzie dobrze bo z nas zajsbiste babki dlatego innego wyjścia nie mam jak trzymać ostro kciuki [emoji16][emoji16][emoji1319]

Ja dokładnie tak samo... Tyle że termin @ na jutro...
emoji17.png
Fajnie jest mieć tutaj was [emoji28][emoji847]
Serio człowiek tak sam w banie nie dostaje [emoji23][emoji23]
No dokładnie przynajmniej się można wyglądać....i od razu robi się lepiej :tak:

Witaj :) rozgość się :)

reklama
Ja czekam do poniedziałku z testem, co ma być to będzie ...ale owu nie czułam w tym cyklu więc pewnie lipa mnie cycki bolą tak jak zawsze przed okresem
Ja dzień po tobie testuje. Znowu ja odczułam w tym cyklu owulacje lub robią się torbiele.
Pierwszy raz tak miałam po ovitrelle. Zobaczymy co przyniesie nowy tydzien

Do góry